Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preko 1000 street dance plesača preplavit će Zagreb

Najveći urbani plesni festival u regiji, Kings of Style, u organizaciji plesne skupine Atomic Dance Factory, ove se godine održava petu godinu zaredom i u dva dana okuplja najveći broj plesača do sada

Foto: Atomic Dance factory

Preko 1000 sudionika će pokazati svoje vještine u street dance koreografijama i na tematskim battleovima Who Got the Ju!ce.
Od 07. do 08.04.2018. na festivalu će se za titulu „kraljeva“ street plesova boriti najbolji plesni klubovi iz Hrvatske i regije. 
Sada već legendarni tematski battleovi Who Got the Ju!ce otvaraju festival i izazivaju plesače da otplešu izvan svojih plesnih okvira.

Prošlogodišnjeg pobjednika Antu Petričevića za battleove vežu zanimljive uspomene:
“Sudjelovao sam na mnogim freestyle battleovima u Hrvatskoj i vani, ali Who Got the Ju!ce je nešto neviđeno i zbog toga je interesantan plesačima. Od nas traži kreativnost, snalažljivost i smisao za humor. Zamislite da dobijete zadatak plesati house na pjesmu Linđo ili kroz ples utjeloviti Golluma! Prošle godine sam do pobjede došao glumeći zbunjenog bebu zmaja i misicu. Nije ni čudo da se o ovim plesnim egzibicijama priča još dugo nakon natjecanja!”

Nakon što smo se dobro zagrijali na plesnim battleovima, u nedjelju nas čeka glavni dio festivala - natjecanje u koreografijama Kings of Style.

Foto: Atomic Dance factory

„Ugodno smo iznenađeni brojem prijavljenih domaćih i stranih plesača! Njihova raznolikost najavljuje dobru konkurenciju i svi će pokazati najbolje od sebe. Publiku očekuje pravi show!“, ističe organizator Saša Krnetić, ujedno i voditelj plesne skupine Atomic Dance Factory.

Natjecanje svoju originalnost i atraktivnost temelji na specifičnom sustavu ocjenjivanja, stvorenom od strane najistaknutijih plesača i koreografa u regiji. “Od plesača se očekuje uvježbanost, tehnika, inovativan pristup plesu i scenskom nastupu, što svim prisutnima obećava pravu glazbeno-plesnu poslasticu.”, govori Miha Furlan, voditelj slovenske plesne skupine The Artifex i dodaje: “Slovenski plesni klubovi su pokazali velik interes za ovaj festival i bit će ih zanimljivo vidjeti kako će se snaći na ovom terenu!”

Budite i vi dijelom ove kraljevske priče… Uostalom, da li postoji nešto magičnije od plesa?!

RASPORED FESTIVALA 

  • 07.04.2018. Who Got the Ju!ce, 17 - 22 h, Klub Super Super + afterparty
  • 08.04.2018. Kings of Style, 18 - 22.30 h, Sportska dvorana Trešnjevka (Kutija šibica)

Sve info pratite na www.atomicdancefactory.hr i https://www.facebook.com/events/159061901490072/.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message