Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u Bjelovaru: Baka i unuk iz Njemačke naručili paket droge!

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je 75-godišnjakinja puštena na slobodu...

32 komentara

Bjelovarski su kriminalisti dovršili istraživanja kojim je obuhvaćana 75 godišnja baka i njezin, kako neslužbeno doznajemo 20-godišnji unuk podnijeli su kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru zbog kazneno djela o drogama.

Unuk je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a njegova baka je puštena. Oboje su iz Bjelovara. Oni su, kako stoji u policijskom priopćenju putem jedne Internet platforme naručili iz Njemačke određenu količinu drogu, koju su podignuli u ponedjeljak u Poštanskom uredu Bjelovaru.

U paketu se nalazilo 1534 grama opojne droge amfetamin (speed) te 1023 komada droge ecstasy težine oko 510 grama. Drogu su namjeravali plasirati dalje na tržište.  Pretragom stana pronađeno je prijenosno računalo i mobitel koji su poslužili prilikom narudžbe droge.

U drugom kriminalističkom istraživanju, 27. studenog ove godine, obavljena je pretraga doma kod 36-godišnjeg Bjelovarčana kod kojeg je pronađeno i oduzeto 701 grama opojne droge cannabis - marihuane, 21 gram sjemenja marihuane, 37 grama droge amfetamin (speed), posude sa sumnjivom tvari koja sliči masti sa umiješanom opojnom drogom cannabis - marihuanom, više komada smeđih domaćih okruglih kolača za koje postoji sumnja da je u njih umiješana opojna droga cannabis -marihuana.

Opojna droga oduzeta je od 36-godišnjaka te proslijeđena na vještačenje, a nakon dobivenih rezultata slijedi adekvatno pismeno nadležnom državnom odvjetništvu.          

Možda vas zanima i ovo:
Message