News

Komentari 82

'Preletjela je kružni tok, auto se dimio. Izvukli smo je van...'

'Preletjela je kružni tok, auto se dimio. Izvukli smo je van...'

Djevojka je imala u ušima slušalice, a kad smo je izvukli iz auta bila je ošamućena i teturala je. Ne znam kako nije vidjela rotor, rekla nam je čitateljica. Policija nam je potvrdila da je vozačica bila pijana

Djevojka je vozila ravno prema kružnom toku i samo je produžila i prešla preko rinzola u grmlje. Iz auta se počelo dimiti, rekla sam čovjeku koji je bio tamo da zove policiju i hitnu, ali on je samo stajao šokiran. Morala sam ga tjerati da nešto poduzme jer je bio u totalnom šoku, ispričala nam je čitateljica koja je poslala video.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Otvorili smo vrata, izgledalo je kao da spava'

Video je snimljen na kružnom toku u Radničkoj ulici u blizini Heinzelove oko 1 sat ujutro u petak. 

- Vidjeli smo da je netko u automobilu pa smo se približili i izvukli je. Ugasili smo motor da ne bi eksplodirao. Iz policije su nam rekli da zovemo Hitnu i da će oni dalje kontaktirati koga treba - rekla nam je čitateljica.

Policija: Bila je pijana

Iz policije su nam rekli da je za volanom bila djevojka (27) koja je vozila pijana.

Prevezli su je u Vinogradsku bolnicu, ali ne zbog posljedica nesreće, nego zato što je bila u alkoholiziranom stanju. Protiv djevojke će podnijeti optužni prijedlog za izazivanje prometne nesreće pod utjecajem alkohola.

- Djevojka je imala u ušima slušalice, a kad smo je izvukli iz auta bila je ošamućena i teturala je. Ne znam kako nije vidjela rotor, možemo samo nagađati. Možda je u pitanju bila samo prevelika brzina. Kad smo je izvukli, nije bila svjesna gdje se nalazi jer kad smo otvorili vrata, izgledalo je kao da spava za volanom - rekla je čitateljica. 

Najčitaniji članci