Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Premlatili konobara u Slatini, policija je prijavila 6 napadača

Jedan mi je s leđa razbio bocu žestokog pića na glavi. Nisu birali čime će me udarati, ispričao nam je pretučeni konobar nakon što su ga pustili iz bolnice. Imao je teške ozljede glave

Foto: Privatni album
44 komentara

Virovitička policija utvrdila je kako su konobara (23) u slatinskom kafiću Royal premlatila šestorica mladića, stara od 19 do 30 godina. Protiv njih su podnijeli kaznene prijave zbog teških tjelesnih ozljeda i sudjelovanja u tučnjavi. Za to im prijeti do tri godine zatvora.

Podsjetimo, tučnjava je bila 30. lipnja između 4 i 4:30 sati. Pretučeni konobar je nakon objave šokantne snimke s nadzornih kamera za 24sata ispričao kako je izbio incident.

VIDEO:

- Grupa mladića koja je slavila rođendan počela je zviždati za mnom. Odgovorio sam im da nisam pas da reagiram na fućkanje. To je bio povod da mi u glavu doleti pepeljara. Potom su me okružili i počeli batinati. Jedan mi je s leđa razbio bocu žestokog pića na glavi. Nisu birali čime će me udarati. Najviše me smetalo pasivno ponašanje vlasnika kluba koji se šetao lokalom te ih molio da prestanu umjesto da ih energično spriječi - rekao nam je konobar s još vidljivim ozljedama na licu.

VIDEO: IŽIVLJAVANJE U SLATINI 'Razbili su mi bocu na glavi i udarali me čime god su stigli'

Nakon osam minuta batinanja klonuo je na stol. Vlasnik ga je izveo iz lokala i smjestio u kola Hitne koja su ga odvezla u bolnicu. U noćnom klubu radio je tri tjedna i kaže da se na posao ne misli vraćati.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message