Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Prešli su 5500 kilometara i onda se sreli u Hercegovini

NAKON 5 GODINA: Harsangeet i Rajiv prijatelji su sa studija u Indiji. Zadnji put vidjeli su se 2004. Ne mogu još vjerovati da su se našli u Hercegovini...

Anonimno
Foto: Anonimno
9 komentara

Harsangeet Singh iz Indije ima 28 godina i inženjer je strojarstva. Jedini je stranac koji radi u Grudama, u Hercegovini. Inženjer Rajiv Bhardwaj njegov je zemljak koji također radi u Hercegovini za telekomunikacijsku tvrtku. Budući da su Indijci na radu u Hercegovini rijetkost, od lokalnih su ljudi čuli jedan za drugog. Susreli su se u Grudama. Dok su prilazili jedan drugom, isprva su mijenjali izraze lica, čudili se, a onda postali radosni. Jedan su drugog zagrlili. Takva prisnost nije čudna. Harsangeet i Rajiv kolege su sa studija. Harsangeet je studirao strojarstvo, a Rajiv elektroniku i komunikacije, na istom fakultetu u Indiji. Zadnji put vidjeli su se 2004. Od tada su izgubili kontakt.
- Ovo je najveće iznenađenje u mom životu. Od milijardu i tristo milijuna Indijaca vjerojatnost da se nas dvojica, kolege s fakulteta, koji se nismo vidjeli više od pet godina, sretnemo u Grudama ravna je nuli. Još ne mogu shvatiti da se ovo stvarno dogodilo - rekao je za internetski portal Bljesak.info Harsangeet. Rajiv će za nekoliko dana put svoje domovine gdje će ispričati ovu priču.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message