Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 12

Preuređeni Vip centar u Gajevoj donosi novo korisničko iskustvo

Preuređeni Vip centar u Gajevoj donosi novo korisničko iskustvo
11

Ovog je tjedna s radom započeo novi, preuređeni Vip centar u Gajevoj ulici u Zagrebu, a svečano otvorenje u samom središtu grada obogatili su svojim koncertom zbor Izvor i Mia Dimšić, uz gitarsku pratnju Ante Gele

Svojevrsni je to poklon Vipneta svim postojećim i novim korisnicima povodom Adventa u Zagrebu, a svojom im ponudom nudi sasvim novi korisnički pristup prodajnom mjestu u sektoru telekomunikacija. Posjetiteljima Vip centra u Gajevoj dostupne su najsuvremenije konvergentne telekomunikacijske usluge i tehnologije, uz stručno vodstvo i pomoć Vipnetovih djelatnika od samog ulaska u centar. Za posebno korisničko iskustvo u preuređenom Vip centru zaduženo je Vipnetovo stručno osoblje s fokusom na svakog pojedinačnog sadašnjeg ili budućeg korisnika. Prilikom dolaska korisnika očekuje djelatnik koji će ga provesti kroz centar i predstaviti mu i predložiti najbolje usluge i rješenja sukladno njegovim potrebama.

„Otvorenjem najmodernijeg Vip centra u samom srcu Zagreba u mogućnosti smo svim sadašnjim i budućim korisnicima Vipneta pružiti sveobuhvatnu uslugu na jednome mjestu uz još interaktivniji pristup. Briga o korisnicima glavna nam je zadaća u Vipnetu, a stvaranjem ovakvog okruženja koje u potpunosti omogućuje personalizirani pristup cilj nam je unaprijediti korisničko iskustvo i zadovoljstvo“, poručila je Ivana Marković, glavna direktorica za segment privatnih korisnika u Vipnetu.

U prizemlju Vip centra je izložbeni dio s uređajima, kako bi korisnici iz prve ruke mogli isprobati novitete i uređaje iz ponude dok na velikom interaktivnom video zidu mogu pregledati TV programe iz Vip TV ponude.  U prizemlju je i Trend Hub zona u kojoj korisnici imaju pristup high tech proizvodima i digitalnim inovacijama, pa tako korisnici trenutno mogu isprobati 4D stolac VR naočalama. Tijekom blagdana korisnici mogu iskušati i AR (augemented reality) fotkaonu na prvom katu te se fotografirati s prigodnim božićnim likovima nakon čega dobivaju uokvirenu fotografiju i gif koji mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Na prvom katu u digitalnoj zoni korisnici mogu tijekom boravka u Vip centru pregledati ponudu filmova i serija Vip Now usluge na tabletima. 

Uz doček Vipnetovog djelatnika pri samom ulasku u prodajni prostor, posjetiteljima novog Vip centra na prvom katu je na raspolaganju je i IT guru koji korisnicima pruža tehničku potporu za primjerice cloud usluge, korištenje mobilnog interneta ili pak savjete oko korištenja smartphone uređaja i digitalne tehnologije. Za poslovne korisnike osmišljena je biznis zona u kojoj mogu dobiti sve informacije o ponudi koje ih zanimaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.


Adventski koncert pratili i posjetitelji tunela Grič

Koncert povodom otvorenja najmodernijeg Vip centra u Gajevoj pratili su i brojni posjetitelji tunela Grič putem online streaminga  na velikom ekranu. Popularna zagrebačka podzemna atrakcija od prošlog je tjedna pokrivena Vipnetovom superbrzom 4G mrežom, a svim posjetiteljima omogućuje dijeljenje adventskih doživljaja u realnom vremenu, uz nesmetano surfanje i uspostavljanje telefonskih poziva. Kako je bilo na otvaranju novog Vip centra u Gajevoj pogledajte u snimci.

Spomenimo i kako je koncept novouređenog prodajnog prostora Vipnet realizirao u suradnji s agencijama Bruketa&Žinić&Grey i Brigada.

Otvorenje novog preuređenog Vip centra u Gajevoj ulici u Zagrebu slavimo u pravom blagdanskom ugođaju, koncertom zbora Izvor i Mije Dimšić uz pratnju Ante Gele. PS. Live stream nastupa upravo se gleda i u tunelu Grič, od prošlog tjedna pokrivenom našom superbrzom 4G mrežom! 🙂

Posted by Vipnet on 14. prosinca 2017
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince