Obavijesti

News

Komentari 15

Proživjela pakao: Bila je sama u gustoj šumi, svi su poginuli

Proživjela pakao: Bila je sama u gustoj šumi, svi su poginuli
5

Autumn Veatch (16) je u padu aviona izgubila baku i djeda: 'Pokušavala sam ih izvući, ali vatra se prebrzo širila, a nisam imala dovoljno snage da ih izvučem'

VIDEO

Autumn Veatch letjela je u malenom zrakoplovu sa bakom i djedom iznad planine Cascade u sklopu nacionalnog parka u državi Washington. Zbog lošeg vremena zrakoplov se srušio u gustoj šumi . Ubrzo nakon pada se i zapalio .

Autumn je nakon početnog šoka pokušavala izvući baku i djeda iz zrakoplova, no vatra se prebrzo širila, a ona nije imala dovoljno snage da ih izvuče . Ubrzo je shvatila da ne može ništa učiniti, ali i da je ostala potpuno sama u, ne baš najbezbrižnijem, planinskom okruženju.

POGLEDAJTE VIDEO: Autumn prepričava što je osjećala sama u šumi

Pokretanje videa...

24sata 00:49

- Nemam nikakvog iskustva u preživljavanju vani . Jedino što mi je palo napamet bilo je ono što sam kao dijete gledala u televizijskim serijama takvog tipa. Znala sam da moram sići s planine i slijediti put vode . To mi je bio prvi instinkt - rekla je Autumn.

Mislila je samo na najbliže

Prije nego što se domogla ceste proživjela je pakao . Potpuno sama, u šumskom podnožju velike planine, bez hrane i vode , morala je ustrajati u pronalasku civilizacije.

- Mislila sam samo na svog dečka, na prijatelje i na tatu. Zacrtala sam si u glavi da ih moram opet vidjeti - kazala je.

Ono čega se najviše bojala bila je noć i noćna temperatura . Tijekom noći se sklupčala u fetus položaj, puhala topli zrak u majicu i legla na najtoplije tlo koje je mogla pronaći. Insekti su je tijekom noći izgrizli, no hladnoća je bila najveći problem. Bojala se 'da će umrijeti od pothlađenja'.

Najgora noćna mora

Nakon što se napokon uspjela domoći ceste, ljudi joj nisu stajali zbog načina na koji je izgledala. Ipak, uspjela je zaustaviti vozilo i nazvati pomoć. Nedugo nakon toga tijelo joj je klonulo .

Nekoliko dana provela je u bolnici zbog opekotina zadobivenih u nesreći, dehidracije i pothlađenosti . Kad se probudila mislila je 'da je sanjala svoju najveću noćnu moru' .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik