Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako je moguće brzo smršavjeti prije ljeta?

Već tijekom trudnoće počeli su mi se naslagati dodatni kilogrami, a nakon poroda dugog djeteta išlo je još na gore. Ali sa ovom metodom ipak sam uspjela - sravnala sam i učvrstila svoj trbuh

Foto: Bellystop

Poštovana!

U ovom zapisu nudim ti odgovor na pitanje kojeg si postavljamo sve žene. Ali dozvoli prvo da ti se predstavim.

Zovem se Iva i za mjesec dana napunit ću 35 godina. Majka sam dvoje prekrasne djece, koja mi doduše uzimaju jako puno energije, ali još uvijek sam puna ambicija i želja. Ponekad mi se čini da previše sanjarim, ali ipak znam da je s tim sve u redu!

Vjerojatno se pitaš, zašto uopće pričam o snovima?

Jer sam nedavno mislila samo na jednu tužnu stvar... Na svoju debljinu koja se pojavila nakon rođenja mog sina. Naslagana masnoća i kompleksi koji su prije ljeta sve veći i veći...

I čini mi se skoro nevjerojatno da sam pomoću dijete i vježbe uspjela smršaviti, kao što možeš vidjeti na slici! Znam, trebala bi se veseliti da sam uspjela, ali tu su moje poteškoće tek počele...

Nikada neću zaboraviti ono što se počelo tijekom mršavljenja događati s mojim tijelom!

Foto: Bellystop

Nakon poroda sam naravno odlučila da ću smršaviti pod svaku cijenu. Držala sam se dijeta, posjećivala vođene vježbe te trenirala redovno, iako je to na početku zbog moje težine bilo gotovo nemoguće. Je li se moj trud isplatio?

Svakim mjesecom vaga je pokazala manje... I nakon 5 mjeseci bila sam skoro sasvim zadovoljna svojom težinom. Vjerojatno misliš kako sam bila sretna zbog postignuća. Ali nažalost nije bilo tako...

Dogodilo se nešto što nitko nije očekivao - i vjerujem da i ti ne bi pomislila da ti se to može dogoditi.

Moje se tijelo potpuno promijenilo - vjerovala ili ne, više sam se sramila pokazati golu kožu nego tada kada sam bila puna oblina!

>> Klikni ovdje ako se i ti sramiš svog debelog trbuha <<

Nisam mogla ni zamisliti da može mršavljenje prouzrokovati ovakav kontra-efekt. Koža, prije svega na mojem trbuhu, postala je sasvim labava i naborana, više nego nakon samog poroda. Izgledala sam doslovno kao da sam uvenula!

Iako sam počela mršavljenjem prije svega zato da bi postala privlačnija, bilo me je još više sram... I kao što sam doznala, naborana „uvenula“ koža problem je svih majki nakon poroda ili nakon gubljenja kilograma... I često je ženama žao da su počele s mršavljenjem!

Nakon mršavljenja naišla sam na novi problem: kako učvrstiti trbuh?

Naravno da sam iz očaja pročešljala cijeli internet i molila za savjet stručnjake za mršavljenje te sve kozmetičare koje sam mogla pronaći. Pokušala sam brojne vježbe i mješavine iz »domaće ljekarne«, kojima bi punije žene i trudnice nakon poroda uspješno trebale izgubiti suvišne masnoće na trbuhu i učvrstiti svoj trbuh.
Foto: Bellystop

Domaća ulja bila su mi nekako ljigava, a pod nod nož nisam željela ni pod koju cijenu...

Na forumu sam naišla na raspravu o određenih sastojcima koja se nalaze u kremama za oblikovanje figure. Znaš kako žene na porodiljskoj čitanjem ovoga i onoga postanemo stučnjaci za sve...

Ukratko, sastojci u kremama za učvršćivanje trebale bi temeljiti na moći prirodnog 'liftinga'. I ne, ne pričam o sredstvima koja narušavaju zdravlje i koja daju nepotvrđene rezultate. Govorim o sastojcima biljki koje imaju već poznate pozitivne učinke na kožu – brojne od njih koristile su već naše bake.

Dozvoli da te upoznam s činjenicom da sam učiteljica i da nisam nikako naivna. Zato su mi trebali vjerodostojni podaci a ne samo glasine na forumima gdje cure između sebe dijele svoja iskustva i laična mišljenja.

Imala sam previše loših iskustava, zato mi je bilo potrebno uvjerenje da će ovo djelovati i u mom slučaju

U zadnje vrijeme svi pričaju samo o tabletama za mršavljenje, a na vijestima upozoravaju da se u stvari radi o prijevari. Mršavljenje ili ne - nikoga nije briga što će napraviti s trbuhom i naboranom kožom? Kao da taj problem ne postoji.

I vjeruj mi - ako ne poduzmeš nešto, tvoj trbuh, unatoč dijeti, neće sasvim nestati. Najvjerojatnije će ti se dogoditi to što i meni: tvoj trbuh izgledat će poput uvenulog cvijeta, a tvoje samopouzdanje će biti na nižoj razini nego prije dijete!

Foto: Bellystop

Ukratko, tijekom istraživanja sam na internetu pronašla članak u kojem je gospođa Tamara predstavila jedan od najučinkovitijih tretmana trbuha koji se zove BellyStop (klikni ovdje za detaljni opis), koji bi trebao pomoći kod smanjivanja i učvršćivanja trbuha.
Kao što sam već spomenula, po zanimanju sam učiteljica i svakako nisam naivna da bi nasjela nekakvim trikovima, zato sam je nazvala u Split. Iako mi se javila jako ljubazna gospođa, tek me dokazima uvjerila da joj mogu vjerovati. I tako sam naručila jednu kremu za test. Da vidim što će se dogoditi.

Zbog sumnje bila sam još više začuđena!

Ako bi rekla da sam kroz 3 tjedna ponovno naručila tu istu kremu, ne bih slagala. A zapravo sam naručila 3 kreme u akciji 2+1 gratis. Neću reći da je moj trbuh nakon 3 tjedna bio potpuno čvrst, ali ovaj je tretman bio doslovno nevjerojatan!
Iako su mi već tijekom prve kupovine predložili da iskoristim posebnu akciju kod kupovine 3-mjesečnog intenzivnog tretmana, gdje ti treće pakiranje poklone, bila sam naravno skeptična te sam najprije kupila samo jednu.

>> Klikni ovdje i provjeri stranicu, na kojoj možeš danas naručiti BellyStop u akciji <<

Nakon malo više od jednog mjeseca uporabe moj trbuh nije se dodatno naborao – koža na trbuhu bila je sve više zategnuta, a one ružne bore, zbog koji je moj trbuh izgledao uvenulo, nisu bile više vidljive!

Foto: Bellystop

Ali tu još priči nije kraj. Vježbom sam uspjela učvrstiti i trbušne mišiće, tako da moj trbuh izgleda seksi i njime se iznimno ponosim.
Vjerojatno vam ne trebam više objašnjavati da mi je moj uspjeh u borbi s uvenulim i naboranim trbuhom dao puno pozitivne energije. Ali znaš li što mi je najvažnije? Sada se konačno dobro osjećam u vlastitom tijelu i nije me više sram ležati u kupaćim gaćicama na plaži!

Neka ti moj tekst bude ohrabrenje

Baš zbog mojeg oduševljenja nad tretmanom kojeg mi je preporučila Tamara, odlučila sam da ti ispričam moju intimnu priču koju bi većina ljudi zadržala za sebe. Ali vjerujem da si zahvalna za tu ispovijest i iskustvo iz prve ruke.

Foto: Bellystop

Hoćeš li iskoristiti moje iskustvo ili ne - sasvim je tvoja stvar. Ako imaš sličan problem kao i ja, neka ti u tom slučaju moj tekst bude ohrabrenje da poduzmeš nešto oko toga.

Pročitaj Tamarinu prezentaciju ovog nevjerojatnog tretmana (klikni ovdje). Isprobaj ga, nemaš što izgubiti, tvoja koža će ti u svakom slučaju biti zahvalna!

Svejedno te želim još jednom upozoriti - to, da sam ja zaista iznimno zadovoljna s proizvodom i da sam vidjela rezultate več nakon 3 tjedna, ne znači, da ćeš iste rezultate vidjeti i ti. Ali budi bez brige - na kreme ti pripada 30-dnevna garancija, što znači, da možeš kremu neograničeno koristiti 30 dana i ukoliko ne bi bila zadovoljna s rezultatima možeš je vratiti te dobiti povrat novca za cijelu narudžbu! Želim ti naglasiti i to, da su slike na ovoj stranici namijenjene prikazu očekivanih rezultata!
Hvala da si odvojila vrijeme za čitanje moje priče. Želim da i ti uspiješ kao što sam ja.

Iva
P.S.: Kao što možeš pročitati u Tamarinom tekstu, taj izvanredni tretman isprobale su već brojne Hrvatice koje su na stranici objavile svoja iskustva i oduševljenje nad proizvodom.

Klikni ovdje i pogledaj što je to tako posebno u vezi tog tretmana da sam mu dala priliku te na kraju bila ugodno iznenađena nad rezultatima.

P.P.S.: Nemoj oklijevati, naruči bar 1 kremu i nakon 30 dana ćeš vidjeti rezultate te biti ljuta što nisi za tu kremu saznala i prije, garantiram ti!


 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message