Obavijesti

Promo sadržaj

Priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma

Priče poznatih o Sarajevu otkrivaju: Svi smo mi iz istog filma
2

Svi smo iz istog filma već godinama svjedoči o posebnom partnerstvu i prijateljstvu Atlantic Grupe i Sarajevo Film Festivala

Svaka je priča jedna inspiracija, a priča o Sarajevo film festivalu koji je krenuo u ratnoj krizi i među rijetkima se održava i u ovoj aktualnoj, iako u ograničenom obliku, uvijek inspirira. Ove godine je tako posebno inspirativno i novo izdanje platforme Svi smo mi iz istog filma, koja već niz godina promovira ideju o SFF-u kao projektu koji povezuje kreativne snage diljem regije i šire, uz podršku Atlantic Grupe kao jednog od vodećih sponzora festivala. Poznati će filmaši tako, umjesto dolaska na nezamjenjivi sarajevski crveni ćilim, putem ove online platforme poslati poruke podrške i inspiracije svim ljubiteljima filma.

Svi smo iz istog filma već godinama svjedoči o posebnom partnerstvu i prijateljstvu Atlantic Grupe i Sarajevo Film Festivala. Svake godine ovaj projekt poziva publiku širom regije da zajedničkim snagama širimo ideju o kreativnosti, umjetnosti i suradnji, a ove će godine na jednom mjestu okupiti, ujediniti i ohrabriti sudionike SFF-a na poseban i drugačiji način. Poznata imena i omiljeni gosti SFF-a: Goran Bogdan, Bojana Gregorić Vejzović, Jelena Veljača, Slaven Došlo, Lena Kovačević, Maja Čengić Miralem, Petra Kurtela, Marko Petrić i brojni drugi podijelit će s ljubiteljima filma vlastite inspirativne priče. Što ih je potaknulo da se bave filmom, kako ih je inspirirao upravo Sarajevo Film Festival, kakve ih uspomene za njega vežu i što su im festival i ovaj grad pružili, otkrit će u svojim emotivnim svjedočanstvima. Ono što ih spaja je poruka koja nas veže više nego prije: svaka priča je jedna inspiracija, jer svi smo mi iz istog filma. Ideja projekta je povezati umjetnike i publiku kako bi zajedničkim snagama podržali filmsku umjetnost u ovim izazovnim vremenima i poslati poruku kako nam upravo umjetnost pruža uvijek dostupan način izražavanja i izvor inspiracije.

Platforma Svi smo mi iz istog filma je, zahvaljujući modernim tehnologijama, proteklih godina omogućila brojnim ljubiteljima filma da dožive posebnu emociju SFF-a čak i ako ga nisu posjetili. Projekcije filmova iz Sarajeva istovremeno su se održavale u nekoliko gradova u regiji, snimao se prvi vertikalni film koji je u potpunosti kreirala publika te je od kolaža fotografija nastalih za vrijeme SFF-a nastalo najveće Srce Sarajeva. Ove godine ideja je podržati umjetnike da svojim jedinstvenim pričama inspiriraju druge. Neke od ovih priča nikad prije nisu ugledale svjetlo dana, a sve ih možete pronaći na platformi www.svismomiizistogfilma.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve