Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Prijavi se na Hack it! hackathon i osvoji 30.000 kn!

Prijavi se na Hack it! hackathon i osvoji 30.000 kn!

Traju prijave za drugi Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma, a prijaviti se možete sami ili u timu! Iskoristite priliku da pokažete svoje originalne ideje, ali i osvojite glavnu nagradu od 30.000 kn

Smatraš da si ispred svog vremena, živiš u budućnosti, a sadašnjost ti je retro? Kava s prijateljima zastarjeli ti je način komunikacije i zanimaju te novi immersive communication alati? Virtualna i proširena stvarnost, hologrami i umjetna inteligencija - ako takva i slična komunikacijska tehnološka rješenja imaš u malom prstu, dokaži i prijavi se na Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma, koji će se održati 28. i 29. listopada u Zagrebu.

Hack it! hackathon Hrvatskog Telekoma i hub:rauma Deutsche Telekoma je 24-satni event za inovativne programere, dizajnere i ostale motivirane pojedince ili grupe koje žele realizirati nova kreativna rješenja za suvremenu komunikaciju u digitalnom svijetu. Poseban partner Hack it!-a je Microsoft, čiji će stručnjaci biti mentori sudionicima, a na događaju će predstaviti i svoja različita tehnološka rješenja.

Ovogodišnji Hack it! hackathon ugostit će preko 130 stručnjaka, mentora te ostalih gostiju iz startup zajednice. Od prijavljenih se očekuje 24 sata hakiranja, kreativnosti i inovacija uz pomoć vrhunskih stručnjaka, a rad koji ponudi najbolje rješenje osvaja nagradu u iznosu od 30.000 kuna, mogućnost realizacije svoje ideje u sklopu hub:raum start-up akceleratora Deutsche Telekoma te druge bogate nagrade partnera. Prijaviti se mogu pojedinci ili gotovi timovi, a ove godine sudjelovati mogu i osobe s navršenih 16 godina, ukoliko imaju dopuštenje roditelja.

Da priča ne staje s osvajanjem novčane nagrade pokazuje primjer prošlogodišnjeg pobjednika Hack It-a, tima Maggie pod vodstvom Bojana Opačaka. Samo u prvoj godini dobili su prvu investiciju u iznosu od 30.000 eura od hub:rauma Deutsche Telekoma, u fazi su razvoja protokola, a njihovog digitalnog pomoćnika Maggie sad želi čak i finska Nokia.

Hack it! hackathon dio je šireg projekta STEM HUB Hrvatskog Telekoma, u suradnji s Core Communication Product Marketing EU timom iz Bonna i Zagreba i pravo je mjesto za sve one koji žele poticati razvoj vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Partneri projekta su hub:raum Deutsche Telekoma, Microsoft, Combis, Samsung, Otvoreno učilište Algebra i Tportal.hr.

Ako već imaš svoj tim, još bolje - iskoristite priliku i u ugodnoj atmosferi predstavite svoje originalne ideje investitorima i medijima! Osmislite zajedno s Hrvatskim Telekomom komunikaciju budućnosti, prijavite se na Hack it! hackathon do 8. listopada
 
Više na www.hackit.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.