News

Komentari 0

Prijavi se za 8. generaciju Styria: SCOOL akademije

Prijavi se za 8. generaciju Styria: SCOOL akademije

Nastava će se održavati vikendima, a praksa u tvrtkama Styria grupe tijekom radnih dana. Sudjelovanje na Akademiji je besplatno za sve polaznike koji prođu selekcijski proces

Styria grupa u Hrvatskoj poziva studente viših godina fakulteta na 8. Styria: SCOOL akademiju, edukativni program koji upoznaje mlade s poslovnim svijetom medija te ih priprema za ulazak na tržište rada.

Akademija započinje 18.10. a održava se do sredine prosinca. Nastava će se održavati vikendima, a praksa u tvrtkama Styria grupe tijekom radnih dana. Sudjelovanje na Akademiji je besplatno za sve polaznike koji prođu selekcijski proces.

Odabrani polaznici učit će o trendovima u medijima, utjecaju digitalizacije na rad medijskih tvrtki, novim medijima za nove generacije, community managementu, prodaji, upravljanju korisničkim iskustvom, ponašanju potrošača te digitalnom marketingu.

Najbolji polaznici osvojit će novčane stipendije, a svi polaznici priliku za rad u tvrtkama Styria grupe. Prijave za 8. generaciju moguće je napraviti preko Facebook i Instagram stranice Styria: SCOOL akademije, najkasnije do 29. rujna 2019.     

Najčitaniji članci