Obavijesti

News

Komentari 5

Prijavili se slučajno, osvojili vrhunski Chill&Grill party i odlično se proveli uz roštilj

Prijavili se slučajno, osvojili vrhunski Chill&Grill party i odlično se proveli uz roštilj

Nakon privatnih partyja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu počinje dosad najduži Chill&Grill na Jarunu gdje vas od 24. lipnja do 4. srpnja čekaju gastronomski dani delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod...

VIDEO


U sklopu projekta Chill&Grill posjetili smo četiri veliki grada (Zagreb, Osijek, Rijeku i Split) u kojima su dobitnici koji su osvojili privatni roštilj tulum uživali sa svojom ekipom. Nakon što su epidemiološke mjere popustile, krećemo i s  Chill&Grillom na Jarunu od 24. lipnja do 4. srpnja.  
Prva pobjednička ekipa odabrana putem Chill&Grill natječaja - Slavonac sa zagrebačkom adresom, Dino Knežević i njegova ekipa pripremili su nezaboravni roštilj za pamćenje na Bundeku. Pobjednik Dino bio je kako kaže njegova ekipa 'majstor mesa', a njegov prijatelj Josip bio je 'majstor vatre i roštilja'. Cure su preuzele one lakše poslove, od pravljena salate i bacanja povrća na grill do rezanja i serviranja kruha. Pripremali se puno nisu, kako kažu, sve što su uspjeli je popiti kavu i rakijicu.


- Ja zapravo nisam uopće razmišljao o tome da se prijavim. Sve se to dogodilo spontano. Za vrijeme posla sam sjedio u autu i vidio na Facebooku prijave za Chill&Grill i to mi se učinila kao izvrsna ideja da prijavim svoju ekipu. Mi smo jedna vesela ekipa Slavonaca koja se uvijek rado okuplja oko roštilja, vatre, mesa i dobre zafrkancije - ispričao nam je Dino.

Tjedan nakon Zagreba smo nastavili put Osijeka, gdje je održan drugi grill party Chill&Grilla kojega je osvojila ekipa naših čitatelja s područja Slavonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagrađenu ekipu predvodila je Valentina Pleša i njen Dream team kojega je činilo desetak osoba u širem krugu, i četiri osobe u užem krugu koje su ujedno bile zadužene za samu pripremu jela. 
- Mi smo inače ekipa koja svaki vikend roštilja u dvorištu obzirom da živimo jedni pored drugih. Zanimljivo je i da nitko od nas nije iz Osijeka, ali nas je taj grad spojio poslom, fakultetom i ljubavlju - kaže Valentina Pleša predstavljajući svoj Dream Team. Širi krug njene "ekipe za pojest' i popit'" čine prijatelji Mato, Goran i Darian, ali i tri policajca koji su Ivanine radne kolege koji nisu mogli odoljeti pozivu na sjajno druženje.Ekipu za Chill&Grill natjecanje, kaže Valentina, nije bilo teško okupiti.

Nakon Zagreba i Osijeka vesela Chill&Grill ekipa roštiljala je u Rijeci, u prekrasnom Parku prirode Učka, gdje se okupila vesela družina zaposlena u respiracijskom centru KBC-a Rijeka. Na ideju da se prijavi na natječaj došla je fizioterapeutkinja Mia Hrlec, a tim doktora, medicinskih sestara i tehničara te fizioterapeuta s oduševljenjem ju je prihvatio. 


- Mi smo sjajan tim koji se jako povezao u zadnjih devet mjeseci radeći u vrlo teškim uvjetima. Upravo su nam ta povezanost, međusobna podrška i razumijevanje pomogli da se lakše nosimo s mnogim teškim situacijama koje su nas zatekle u radu, iako smo svi nevjerojatno različiti. Na ideju da se prijavimo došli smo pri našem zadnjem druženju kod mene u Križevcima. Predložila sam Chill&Grill, jer svi uživamo roštiljati i ekipa je složno prihvatila prijedlog, što ne iznenađuje jer smo uvijek svi za jednog - jedan za sve - objasnila je Mia. 
Chill&Grill party potom se preselio u Split, gdje je grilao Matko Jukić sa svojim društvom.


- Mi smo ‘puknuta’ ekipa iz Dalmacije - istaknuli su okupljeni. Grilali su u Parku Zvončac koji je smješten u splitskoj četvrti Meje. 
Mnogim Splićanima je upravo ovo jedno od najomiljenijih mjesta za chillanje, a tamo je uživalo i Matkovo društvo.
- Super smo ekipa, najbolja i najluđa. Nažalost, moralo je biti samo nas deset zbog epidemioloških mjera, inače je društvo puno veće - otkrio je Matko Jukić iz Lovreća. Prijavili su se jer obožavaju roštilj, a tvrde i kako su pravi majstori.
- Htjeli smo pokazati kako se odličan roštilj radi i kod nas u Dalmaciji. Nisam ni mislio da ćemo proći na natječaju. Zapravo sam sasvim slučajno naletio na prijavu za Chill&Grill i poslao video. Evo nas, na kraju smo pobijedili - smije se Matko. 

A nakon privatnih partyja, počinje dosad najduži Chill&Grill na novoj lokaciji - na Jarunu od 24. lipnja do 4. srpnja. Čeka vas deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod... Uskoro donosimo program, a dotad inspiraciju i nagrade potražite na chillgrill.hr

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count i Hrvatska obrtnička komora.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor