Obavijesti

News

Komentari 84

Prije dva mjeseca mu poginula žena, sada i kći: 'Slomljen sam'

Prije dva mjeseca mu poginula žena, sada i kći: 'Slomljen sam'
6

Aldina Mašić (19) poginula je u petak u tragičnoj nesreći u Novom Čiču kod Velike Gorice. Tijekom rušenja stabla u dvorištu ono je palo na djevojku i na mjestu je usmrtilo

VIDEO

Majka mi je preminula prije dva mjeseca, a sad i sestra. Ni prvu bol nismo preboljeli, a sad je došla nova, rekao je tužno brat Aldine Mašić (19), koja je poginula u petak u Novom Čiču kraj Velike Gorice kad je na nju palo stablo. Tragedija je okupila cijelu obitelj u selu Orle, gdje su u subotu palili svijeće.

Tragedija u Novom Čiču: Stablo palo na djevojku i usmrtilo je
Tragedija u Novom Čiču: Stablo palo na djevojku i usmrtilo je

Nesvakidašnja nesreća u šumi najviše je pogodila Aldinina oca Šemsu, kojem je u subotu ujutro pozlilo. Probudio je sina u 4 sata te su ga hitno vozili u bolnicu. I dalje se oporavlja od teškog šoka i ne može se pomiriti s njim da njegove Aldine nema.

- Ona je tek počela živjeti. Imala je samo 19 godina i sad joj je netko uzeo život. Pa tek je školu završila. Ma to nije za vjerovati - rekao je kroz suze Šemso.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
crna

Sve što su mu rekli je da je Aldina otišla rušiti drvo s dečkom Josipom M. i još jednim muškarcem. Policija mu nije dala blizu, da je vidi zadnji put.

- Pa ne može drvo pasti na tebe ili na mene osim ako ga nisi vidio. Odvesti curu na takvo rizično mjesto, pa to nije normalno. Onaj tko pili treba odmah upozoriti ljude - kazao je neutješni otac u nevjerici dok si je pokušavao objasniti što je zapravo bilo.

Sve što su im istražitelji rekli je da Aldinino tijelo ide na obdukciju na zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Početkom idućeg tjedna znat će točno što je bio uzrok smrti te hoće li i koga kriviti za opasnu radnju. Istraga i dalje traje.

Aldinina dečka Josipa zatekli smo u dvorištu obiteljske kuće, 400 metara od mjesta na kojem je poginula djevojka. Govorio je kratko. Oči su mu bile crvene od plača i jecanja, a dok je pričao, brisao je suze.

- Ja sam bio došao točno tamo kad je stradala. Prijatelj je počeo rušiti drvo. Krenuo sam prema prikolici i čuo sam motorku. Kad je drvo palo, ja sam se okrenuo i vidim nju pod drvetom. Dotrčao sam i odgurnuo sam ga i vidio da joj je razbijena glava - rekao je Josip.

Ona je u tom trenutku navodno stajala blizu kanala te ju je pogodio vrh stabla s granama. Iako je Hitna pomoć brzo došla, nisu je mogli reanimirati.

- Po drva sam išao i dan prije. Rekao sam joj da ostane doma, no rekla je da ide sa mnom i da će skupljati grančice koje su lakše. Jako se veselila. Ne znam kako se našla na tome mjestu - jecao je Josip.

Dodao je da ju je držao kao kap vode na dlanu. Prije tri dana kupio joj je ždrijebe i ovce.

- Meni je teže nego obitelji. Sa mnom je živjela zadnjih godinu dana - rekao je Josip i dodao da je jako patila nakon što joj je majka Senada u travnju poginula u prometnoj nesreći u Velikoj Gorici. Njen muž Šemso vozio je Fiat Uno, koji je u sudaru završio na krovu. On i dva putnika teško su ozlijeđeni.

crna

- Zadnjih 15 dana bila je tužna i pričala je da ide svojoj mami. Molio sam je da tako ne priča - ispričao je Josip u boli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u