Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Prijetila da će razotkriti lanac pedofila pa ju pronašli mrtvu

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja

Foto: Instagram
11 komentara

Natachu Jaitt (41), Playboyevu manekenku, pronašli su mrtvu. Žena koja je tvrdila kako ima dokaze o postojanju lanca elitne pedofilije navodno se predozirala kombinirajući alkohol i kokain. Ležala je gola na krevetu u kući u Argentini.

Bivša natjecateljica Big Brothera i majka dvoje djece prošle je godine upozorila da joj je život u opasnosti nakon izjave da su brojne sportske i televizijske zvijezde u Buenos Airesu umiješane u dječju prostituciju. 

Njen brat i odvjetnik sumnjaju u priču o predoziranju jer, kako brat tvrdi, Natacha se nije drogirala, pogotovo zato što joj je liječnik rekao da bi miješanje droga s lijekovima koje je uzimala moglo imati teške posljedice. 

Da bi ju mogli ubiti najavila je nedavno čak i na svom Twitteru:

- UPOZORENJE: Neću se ubiti. Neću uzeti previše kokaina i utopiti se u kadi ili pucati u sebe. Stoga, ako se to dogodi, to nisam bila ja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y un día huí de la ciudad de la furia... #EnergiaPositiva #Terapéutico

Objavu dijeli Natacha Jaitt (@natjaitt)

Uoči ubojstva, Natacha je otišla u kuću u kojoj su je pronašli mrtvu. Pratio ju je prijatelj Raul Duarte (49), a trebali su se sastati s Gullermom Riconijem (47) koji je taj prostor iznajmljivao za događanja. Navodno su se manekenka i Duarte dogovarali o organizaciji zabave.

Jaitt je, kako navodi The Sun pozivajući se na lokalne medije, uzela velike količine kokaina, LSD-a, a sve je to zalijevala šampanjcem. Obdukcija je pokazala kako je preminula uslijed otkazivanja većeg broja organa. 

Možda vas zanima i ovo:
Message