Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Prikupio papire: I Ljubo Česić Rojs će moći legalizirati kuću

Poput tisuća drugih Hrvata, i on će u idućih mjesec dana predati zahtjev za legalizaciju bespravno sagrađene kuće u Markuševcu, Parku prirode Medvednica

Boris Ščitar/Pixsell
Foto: Boris Ščitar/Pixsell
30 komentara

Podupirem prijedloge ministra Vrdoljaka. Napravio je pametan potez kojim će popuniti proračun, rekao je Ljubo Ćesić Rojs. 

Poput tisuće Hrvata, i on je prikupio gotovo svu dokumentaciju i u idućih mjesec dana planira predati zahtjev za legalizaciju bespravno sagrađene kuće u zagrebačkome Markuševcu, Parku prirode Medvednica. 

- Bude li potrebno, dići ću kredit i platiti sve da priču o legalizaciji privedem kraju. Tada ću povući i tužbu protiv RH, od koje tražim dva milijuna kuna odštete zbog neosnovana naloga za rušenje - rekao je Rojs. 

Bilo je to političko rušenje, po nalogu Ive Sanadera, kaže Rojs o razlozima rušenja kuće 

Za sve krivi Ivicu Senadera, kako posprdno naziva bivšeg hrvatskog premijera. 

- On je veleizdajnik koji je opljačkao narod, a mene pokušao uništiti. No ja sam vjernik i sve mu opraštam - rekao je Rojs. 

Ministar graditeljstva Vrdoljak produljio je rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju do 30. lipnja 2013. godine. A najavio je kako će najskuplja legalizacija biti za objekte u obalnom pojasu. 

- Legalizacija kuće 70 metara od mora bit će, prema procjenama, oko 20 puta viša nego legalizacija poljoprivrednog objekta negdje u Slavoniji - rekao je Vrdoljak. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message