Obavijesti

Promo sadržaj

Pripremite se za zimsku avanturu na Matrei uz Atlas

Pripremite se za zimsku avanturu na Matrei uz Atlas
7

Pripremite se za zimsku avanturu i posjetite najveću skijašku regiju istočnog Tirola Grossglockner Resort Kals-Matrei, koja pruža obilje mogućnosti za skijanje, bordanje, i pravi obiteljski odmor

Zamislite buđenje s pogledom na srebrno bijele padine koje obasjava sunce dok iz kuhinje dopire miris svježeg peciva i vrućeg kakaa koji vas zove na doručak. Nakon prvog jutarnjeg hedonizma ubrzo biste se mogli naći u jednoj od gondola koja će vas odvesti na vrh snježnog diva gdje imate priliku udahnuti svjež alpski zrak i uživati u pogledu na snježna prostranstva kao da se nalazite na samome vrhu svijeta.

Ukoliko biste se rado pronašli u ovom zimskom scenariju, Atlas vas vodi u Matrei na otvorenje skijaške sezone. Tako vas u terminu od 15. do 18. prosinca očekuje welcome party uz DJ-a, mnoštvo zabave i cjelodnevni program animacije, kao i testiranje novih skija. Atlasovi licencirani učitelji skijanja pobrinut će se za vaše mališane i njihove prve akrobacije na snijegu, dok će odrasli imati priliku usavršiti svoje znanje na expert tečaju. Ljubitelje sanjkanja očekuje uređena staza, koja je noću i osvijetljena.

Matrei - skijanje s pogledom na Grossglockner, najviše odgovara obiteljima i skijašima koji ne vole gužvu, a traže prostrane, pregledne i izvrsno održavane skijaške staze. Uživajte u pogledu na zadivljujuće planinske pejzaže koje okružuje više od 60 vrhova iznad 3000 metara nadmorske visine planinskog masiva Hohe Tauern.

Grossglockner Resort Kals-Matrei ima 16 modernih žičara koje će vas odvesti do laganih, srednje teških i “crnih” spustova, dok će onim vještijim i nešto odvažnijim skijašima izazovan biti gotovo 12 kilometara dug spust niz dolinu prema  Matreiu, koji je ujedno i najduži takav spust u Istočnom Tirolu. Zimske radosti nadopunite skijaškim trčanjem, vožnjom konjskom zapregom i šetnjom slikovitim selima koja najbolje oslikavaju tirolsku tradiciju. 

Na raspolaganju vam je smještaj u privatnim apartmanima i hotelima, kao što su Hotel i Apartmani Goldried 3* s prekrasnim pogledom na mjesto, te bogatom ponudom sadržaja. Po povratku sa staze možete se opustiti u jednoj od sauna  s kojima su opremljeni svi apartmani ili jednostavno provesti slobodno vrijeme ispred kamina uz pucketanje vatre koja će  vam svakako goditi nakon dana provedenog na snijegu.  U sklopu hotela također se nalazi i nekoliko restoranabazen, sauna, solarij i dječja igraonica. 

Ski opening u Matreiu očekuje vas po cijeni već od 1.895 kn i uz 5% popusta za uplate do 15.11.2016., te smještajem u Hotelu Goldried s 3 zvjezdice, s uključena 3 polupansiona i dvodnevnom ski kartom.

Zima je pred vratima, dočekajte je s veseljem, a za detaljnu ponudu iza kojih se kriju brojne pogodnosti, zavirite u novi katalog Zima 2016./2017., ili jednostavno rezervirajte online svoju zimsku oazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike