Obavijesti

News

Komentari 171

Prisilio je na oralni seks pa je tukao i tjerao da radi sklekove

PRESUDA: Ivan C. (24) iz Zagorja nepravomoćno je osuđen na četiri godine zatvora jer je poznanicu, prijeteći joj i šamarajući je, 23. svibnja 2016. natjerao da ga oralno zadovoljava

VIDEO

Nismo prihvatili vašu obranu da je sve bilo na dragovoljnom pristanku. S druge strane iskaz oštećene bio je jasan, detaljan, životan i logičan. Tijekom iskaza više puta je zaplakala i bilo je vidljivo da je sve na nju ostavilo vidljive psihološke i emocionalne posljedice, rekao je okrivljenom sudac Županijskog suda u Zagrebu Ratko Šćekić.

Kod odmjeravanja kazne olakotnim je cijenio neosuđivanost i mladu dob optuženog, a otegotnim to što se nije pokajao te što je pokazao bezosjećajnost.

Nezaposleni stolar Ivan C. je 23. svibnja 2016. namamio djevojku da s njim ode u njegov stan u gradiću u Zagorju po ključeve od automobila obećavši joj da će je odvesti doma. No čim je ušla, pitao ju je: 'Hoćeš li mi popušiti?'. Kad je djevojka odbila i htjela otići, zgrabio ju je, tvrdi tužiteljstvo, dva puta je ošamario i naredio da se skine.

U strahu za svoj život poslušala je nasilnika i skinula se u gaćice rekavši mu da ima menstruaciju. Nakon što ju je natjerao da mu pokaže uložak, primorao ju je da ga oralno zadovoljava držeći joj ruke na leđima. Potom ju je zavezao žicom, ošamario te ponovno primorao na oralni seks. Kasnije ju je natjerao da s njim radi čučnjeve i sklekove dok su joj gležnjevi bili vezani žicom. Pritom ju je vrijeđao i ismijavao smijući joj se kako nema kondicije.

Nakon cjelonoćne torture pustio ju je zaprijetivši joj da će, ako nekome kaže što se dogodilo, objaviti njezine fotografije koje je snimio mobitelom. 

>>> Tijekom suđenja za seksualno iživljavanje opet napao ženu

Nakon što je sud objavio nepravomoćnu presudu ponovno su ga vratili u istražni zatvor. U njemu se nalazi zbog sumnje da se 12. veljače 2017., dok mu je trajalo suđenje za događaj iz svibnja 2016., seksualno iživljavao na drugoj žrtvi te da se pri tome ponio puno okrutnije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 171
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei stigli u Hrvatsku!

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu