Obavijesti

Promo sadržaj

Prištići i akne - kako ih ukloniti jednom zauvijek?

Prištići i akne - kako ih ukloniti jednom zauvijek?

Prištići su česti oblik bolesti kože, za kojom pate i mlade i stare osobe. Tijekom određenog vremenskog razdoblja mogu utjecati na više od 80% populacije

Prištići se obično pojavljuju na mjestima gdje postoji veliki broj žlijezda lojnica - na licu, vratu i gornjem dijelu tijela. Danas ćemo pogledati kako se prištići uopće pojave te kako ih ukloniti na najučinkovitiji način.

Kako se pojavljuju prištići?

Prištići se pojavljuju zato jer se folikul kose odnosno pora začepi lojem, mrtvim stanicama kože i bakterijama.

Žlijezde lojnice koje se nalaze ispod kože duž folikula kose izlučuju masnoću koja se zove sebum. Sebum - u slučaju da ga nema previše - štiti kožu od isušenja. No, može se dogoditi da žlijezde lojnice proizvode previše loja koji se zatim zalijepi na mrtve stanice i prljavštinu na koži. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>> I meni smetaju prištevi, budući da kvare moj izgled i moje samopouzdanje <<

Naravno, tu su i bakterije koje imaju idealne uvjete za svoje razmnožavanje. To može dovesti do teške upale potkožnog tkiva i okolnih tkiva.

Uzroci za pojavljivanje ove kožne gnjavaže još uvijek nisu istraženi. No, svakako možemo napisati da su prištevi uzrokovani hormonskom neravnotežom. Zato su prištići još pogotovo česta i neugodna pojava u adolescentskom razdoblju, jer utječu na samopouzdanje i samopoštovanje tinejdžera. 

S adekvatnom njegom kože možemo prištiće ukloniti na učinkovit način te spriječiti pojavljivanje novih. U nastavku pokazat ćemo vam kako! 

Prištići su podijeljeni u više skupina

Poznajemo:

•    Bijeli miteseri koji se pojavljuju kada bakterije i loj ostanu ispod površine kože. Takvi prištići mogu se vidjeti kao sitne bijele točkice, ali također mogu biti nevidljive očima.
•    Crni miteseri pojavljuju se kada se pora otvori. Tu se loj miješa s nečistoćama u zraku i oksidira.
•    Papule su prištići koji se pojavljuju prilikom probadanja stijene folikula kose. Bijele krvne stanice prodiru u kožu, a to prouzrokuje upalu pora.
•    Pustule se razvijaju nekoliko dana kasnije, kada se bijele krvne stanice pomaknu prema površini kože. Primjetljivo je bjelkasto izbočenje, dakle tipičan prišt.
•    Ciste i noduli su prištići koji su najgoreg oblika. U tim slučajevima, bakterije počinju s prodiranjem u susjedna tkiva i tako inficiraju većinu potkožnog tkiva.

problematic skin

Prištići se pojavljuju zbog brojnih razloga

Ovdje valja naglasiti već spomenute promjene hormona, a razlozi su i stresan život, genetika, iritacija kože, neadekvatna prehrana, cigarete, alkohol i slično. Prije svega, ne preporučujemo vam tako ili drugačije stiskanje prištića, jer to može samo pogoršati upalu, a može čak doći i do pojavljivanja ožiljaka. 

>> Kliknite ovdje ako i vi znate osobu kojoj možete pomoći da se riješi prištića <<

Preporučujemo da koristite kozmetičke proizvode koji ne sadrže masti. Obratite pozornost na njegu kože s odgovarajućim i kvalitetnim sredstvima te provjerite je li vaša koža čista. Prištići će jedino naj taj način ostati u vašoj prošlosti.

Predstavljamo vam svjetski hit komplet protiv prištića!

Uz pomoć najboljih prirodnih sastojaka i znanosti, vaše će se prištići oprostiti jednom zauvijek, ako ćete se uhvatiti u koštac sa sljedećim proizvodima protiv prištića koje savjetuju i poznate Hrvatice i Hrvati:

Ovaj iznimno učinkovit komplet protiv prištića sastoji se od samo tri proizvoda profesionalnog kozmetičkog branda PostQuam, a za korisnike koji ne koriste šminku, dovoljna su već dva proizvoda iz kompleta (Anti-Acne gel i Gel za čišćenje). 

Zanima li vas zašto su baš ti proizvodi postali svjetski hit i najbolje rješenje za prištiće?

Gel za čišćenje PostQuam

Ovaj izvrsni gel za čišćenje sadrži glicerin koji je poznat kao iznimno učinkovit sastojak za uklanjanje prištića. Kako i ne bi bio, kad pomaže pri održavanju vlage u koži zbog veće sposobnosti vezivanje vode. Na taj način koža neće biti masna te se neće vezati uz nečistoće.  Koristi se izravno prije nanošenje Anti-Acne gela, dakle ujutro i/ili navečer.

Više o proizvodu pročitajte ovdje >>

PostQuam micelarna otopina

Micelarna otopina je napravljena za učinkovito čišćenje lica te područja oko očiju. Njome ćete se na izvrsan način pobrinuti i za suvišnu šminku na licu. Budući da ne sadrži sapun, ne iritira kožu te se pobrine za njenu ravnotežu. Koristite je osobito navečer kad želite temeljito očistiti vaše lice od takve ili drugačije šminke.

Više o proizvodu pročitajte ovdje >>

PostQuam Anti-Acne gel

Najbolje smo ostavili za kraj. PostQuam Anti-Acne gel ili Acne Control Cream je vrhunski liposomalni gel za kojeg možete biti sigurni da će brzo i učinkovito ukoniti prištiće te sve estetske probleme na koži koji vas muče. Učinkovito osigurava pravilnu ravnotežu kože, balansira izlučivanje loja i potpuno uklanja prištiće. Koristite ga jednom ili dvaput dnevno, a obavezno ga nanosite na čistu i suhu kožu!

Više o proizvodu pročitajte ovdje >>


Naravno, možete kupiti samo Anti-Acne gel, no preporučujemo vam da također kupite gel za čišćenje i micelarnu otopinu. Zašto? Koža mora prije nanošenja Anti-acne gela biti temeljito očišćena, zato se oba PostQuam proizvoda za čišćenje lica (gel za čišćenje i micelarna otopina) savršeno nadopunjuju s Anti-acne gelom. Možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje rezultate samo s korištenjem sva 3 proizvoda!

Provjerite više o tome na adresi www.Pristici.com!

Korištenje kompleta PostQuam također savjetuju najpoznatiji hrvatski youtuberi, kao što su Marko Vuletić, Marko Horvat a.k.a. Scrille i Nika Ilčić, poznata kao XfabNiksx. Kako ih koriste i zašto ih preporučuju, možete pogledati u sljedećim videima:

Zbogom, prištići! Pozitivne promjene na koži primijetit ćete vrlo brzo, a svakako tijekom korištenja prvog kompleta!

Želite još više? Čeka vas veliki PostQuam popust povodom otvaranja trgovine Pristici.com. Kliknite ovdje, naručite odmah te uštedite do 62%! 

Za narudžbe, trgovina PostQuam u Hrvatskoj dostupna je i putem telefona na 01 777 6827.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince