News

Komentari 170

Priveli dvojicu zbog napada na policajce u Kozari Putevima

Priveli dvojicu zbog napada na policajce u Kozari Putevima

U srijedu u Kozari Putevima napadnuta su dvojica policajaca nakon što su pokušali legitimirati 21-godišnjaka s podebljim policijskim dosjeom. Nekoliko muškaraca ih je okružilo i fizički napalo

Zagrebačka policija je privela dvije osobe koje dovode u moguću vezu s napadom na policijske službenike u naselju Kozari Putevi. Kako neslužbeno doznajemo, 21-godišnjak kojega su policajci htjeli legitimirati i zbog kojeg je nastala cijela strka nije među njima.

POGLEDAJTE VIDEO Napad na policiju u Kozari Putevima

Kako piše Jutarnji, radi se o Bajramu M. (21) koji je policiji već poznat po kaznenim djelima.

Podsjetimo, u srijedu,  9. prosinca oko 14 sati u Zagrebu u Ulici 3. Kozari put, 2. odvojak, policijski službenici koji su poslove obavljali u službenoj odori pristupili su na ulici 21-godišnjem muškarcu s namjerom provjere njegovog identiteta, odnosno s namjerom provođenja službene radnje. 21-godišnjak inače ima podeblji policijski dosje.

Tijekom postupanja prema muškarcu, do policijskih službenika došlo je više nepoznatih muškaraca koji su verbalno iskazivali nezadovoljstvo i negodovali zbog legitimiranja muškarca, a onda su ih okružili i fizički napali, te tukli rukama i nogama.

Jedan je uspio iz službenog pištolja zapucati u zrak nakon čega su se napadači razbježali.

Oba policajca s lakšim su ozljedama prevezeni u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da jedan ima ozljedu uha, a drugi kuka.

Ulica Kozari Putevi bila je blokirana nekoliko sati nakon napada.

Najčitaniji članci