Obavijesti

News

Komentari 65

Priveli vlasnicu sex-shopa, u Dubrovniku uhitili muškarca

Priveli vlasnicu sex-shopa, u Dubrovniku uhitili muškarca
5

Osumnjičena Emanuela Betlehem Lončarić već je pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a na Općinskom sudu u Koprivnici se protiv nje vodi nekoliko postupaka

VIDEO

USKOK i deset policijskih uprava završili su opsežno kriminalistčko istraživanje suzbijanja zlouporabe opojnih droga. U akciji "Total" uhitli su 21 osumnjičenika. 

Velika akcija: Zaplijenili hašiš, novac i 'osvježivače prostora'
Velika akcija: Zaplijenili hašiš, novac i 'osvježivače prostora'

Neslužbeno doznajemo da je među njima i Emanuela Betlehem Lončarić, vlasnica koprivničkog Sexy shopa, dućana koji je godinama povezan s prodajom sintetičke marihuane koju su pakirali i prodavali pod osvježivač zraka. 

Osumnjičena je već pet puta kazneno prijavljivana zbog prodaje sintetičke marihuane, a na Općinskom sudu u Koprivnici se protiv nje vodi nekoliko postupaka, dok neke optužnice čekaju potvrđivanje. 

Pokretanje videa...

00:52

Maloljetnik pušio "osvježivač" iz njezinog dućana i umro 

Prije četiri godine Hrvatsku je potresla smrt maloljetnika (15) koji je preminuo zbog pušenja osvježivača zraka. Zbog prodaje paketića osvježivača koji sadrže sintetske kanabinoide, vlasnici Sexy shopa u Koprivnici, Emanueli Betlehem Lončarić, policija je zaplijenila njih 140. 

- U moj dućan ne mogu ući maloljetnici, a punoljetne osobe valjda znaju što rade. Ako ja prestanem prodavati osvježivače zraka, prodavat će ih netko drugi - rekla je tada za Večernji

Zbog iste stvari je godinu dana kasnije, 2016. završila u jednomjesečnom istražnom zatvoru. Sutkinja je to odlučila zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. Policija je prije toga provela još jednu raciju u njezinoj trgovini. 

Za ePodravinu je tada rekla da "nitko nije toliko bedast da u centru grada otvori tvrtku i dućan i da prodaje ilegalnu robu".  

- Kod nje ništa nije pronađeno, ni droga ni vaga. Rekli su da je uhićena zbog utjecaja na svjedoke, a svi svjedoci su pritvoreni. Na liniji sam s odvjetnikom i pravobraniteljicom za prava djece - komentirao je suprug uhićene, Betlehem Lončarić, za ePodravinu.
 

Provalile u sex-shop: Ukrale su 4400 kuna, artikle nisu dirale
Provalile u sex-shop: Ukrale su 4400 kuna, artikle nisu dirale

O njezinom Sexy shopu pisali smo i početkom svibnja kada je u njega provalila jedna mušterija uz pomoć druge žene i ukrala više od 4000 kuna koje su bile u kuverti. Snimile su ju kamere. 

U istoj akciji uhićen je i muškarac iz Dubrovnika, prenosi dubrovackidnevnik.rtl.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca