Obavijesti

Promo sadržaj

Privremeni ili kronični problemi s impotencijom?

Privremeni ili kronični problemi s impotencijom?
3

Žene žele seks isto kao muškarci. Ako ga ne dobiju, postaju frustrirane i razočarane u partnera. Ali, to je već prošlost: otkriće stručnjaka iz Houstona pruža muškarcima čelične i duge (čak do 45 minuta) erekcije

- To je bio trenutak! Prvi put poslije dugo vremena osjetio sam divlju požudu - bez slika, predigre ili bilo čega drugog. Okrenuo sam se prema svojoj ženi i već je bila tu: najveća, najjača erekcija posljednjih godina. Vodili smo ljubav kao ludi! - ovako svoje iskustvo opisuje Ivan (54 g.) koji je isprobao nov tretman iz SAD-a. Ipak, prije toga on i mnogi drugi muškarci nisu imali lak život...

Epidemija impotencije

Nažalost - prema najnovijim statistikama gotovo 67% muškaraca pati od privremenih ili kroničnih problema s erekcijom. Stručnjaci Svjetske Zdravstvene Organizacije (WHO) govore jednostavno o epidemiji impotencije. Da stvar bude još gora, problemi s erekcijom pogađaju ne samo muškarce iznad 40. godine života, nego također 30-, pa čak i 20-godišnjake. Za sve su krivi brz tempo života, loša prehrana, niska razina testosterona u krvi i... nedostatak najnovijeg stručnog znanja.

Jer, kako pokazuju najnovija ispitivanja, muke s erekcijom uopće ne moraju označavati odustajanje od zadovoljavajućeg erotskog života. Postoji način za vraćanje snažnih i čvrstih erekcija - bez uporabe kemije ili skalpela. Kao nada u pobjeđivanje problema u seksu pokazalo se otkriće stručnjaka iz Houstona (SAD) koje vraća penisu 100-postotnu funkcionalnost, odnosno snažne i duge erekcije. Dodatno povećava požudu i funkcionalnost što se odražava na dulji seks i intenzivnije ejakulacije. Koji sastojci daju ovakve učinke?

Mješavina 9 sastojaka

Radi se o specijalnoj mješavini 9 biljaka, vitamina i aminokiselina koje su prvi put iskorištene u jednom preparatu. - Svaka ova tvar nalazi se u svakodnevnoj prehrani, ali unošenje svih do sada nije bilo moguće. Mi smo ipak uspjeli i stvorili smo inovativni gel za erekciju koji vraća muškarcima užitak u seksu - objašnjava prof. Mark McAlister, direktor kliničkog centra u Houstonu. 

Glavni sastojci novog gela su: ekstrakt guarane, ekstrakt velikog čička i cink. To su potpuno prirodne i sigurne tvari koje radikalno povećavaju proizvodnju dušikovog oksida u organizmu. Zahvaljujući tome se krvne žile šire, a to znači da više krvi dopire do kavernoznih tijela u penisu. A to izaziva snažne i dugotrajne erekcije. „Ovaj gel je kao pumpa koja silovito pumpa krv u penis” - slikovito komentira jedan od njegovih tvoraca.

Iskoristite posebnu ponudu

Preparat stručnjaka iz Houstona je vrlo brzo postao popularan među muškarcima u Sjedinjenim Državama, Francuskoj i Njemačkoj. Dobio je pozitivne recenzije od strane stručnjaka. Prošao je rigorozna klinička ispitivanja koja su potvrdila njegovu učinkovitost, ali i sigurnost za organizam.
Tretman debitira u Hrvatskoj i zato ga možete dobiti s posebnim sniženjem za učlanjenje u klub za popust. Kliknite na poveznicu ispod i saznajte više o gelu i njegovom djelovanju. Uvjerite se da već za trenutak možete pružiti sebi i partnerici ogromni užitak u seksu.

DA, želim imati snažne i duge erekcije uz pomoć novog preparata 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini