Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Probušila jezik i dva dana kasnije umrla je od sepse

Amanda (34) je probušila jezik na svoj rođendan. Drugi dan natekao joj je jezik. Liječnik joj je dao antibiotike i poslao ju kući. Mrtvu ju je našla majka

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
11 komentara

Za svoj 34. rođendan Amanda Taylor (34) iz Walesa počastila se piercingom jezika. Samo dva dana nakon toga našli su je mrtvu. Ispostavilo se da je žena preminula od trovanja krvi. Njezina potresena obitelj kaže kako je Amanda oduvijek željela probušiti jezik kao Mel B iz Spice Girls i pjevačice Pink.
- Četiri dana prije rođendana rekla mi je kako će ovoga puta to uistinu napraviti. Ja sam bila protiv toga, ali sam joj ipak rekla da ima moj blagoslov pošto joj je to bila velika želja. Sad mi je žao što joj tada nisam rekla ne - priča shrvana majka Lorraine (61).
Na rođendan je s njom na bušenje jezika išla njezina prijateljica kao moralna potpora. Bušenje je platila 200 kuna, a u jezik su joj ugradili čeličnu rinčicu. Sljedeće jutro jezik joj je natekao pa je otišla liječniku. On joj je dao antibiotike i poslao ju kući. Amandi se stanje sve više pogoršavalo. Mrtvu ju je poslijepodne pronašla majka. Obdukcija je pokazala kako je Amanda umrla od sepse i bronhijalne upale.

Možda vas zanima i ovo:
Message