Obavijesti

News

Komentari 71

'Sastanka s Milinovićem danas u središnjici HDZ-a neće biti...'

'Sastanka s Milinovićem danas u središnjici HDZ-a neće biti...'
1

Želimo osigurati da se izbori održe na najdemokratskiji mogući način. Poslat ćemo ljude iz središnjice da nadziru sam proces izbora, rekao je Jandroković

VIDEO

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović potvrdio je da će u srijedu s oko 200 članova stranke doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni. No ondje sastanka neće biti, rekao je predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, prenosi N1.

'Busevima idemo u Zagreb čuti od vrha stranke što se događa'
'Busevima idemo u Zagreb čuti od vrha stranke što se događa'

- Tamo se sad vodi izborna utakmica, a, koliko znam, većina je lokalnih organizacija dala podršku kandidatu Kustiću, možda je to razlog nervoze kod kolege Milinović. I kolega Kustić može tako organizirati autobuse - rekao je Jandroković.

- Želimo osigurati da se izbori održe na najdemokratskiji mogući način. Poslat ćemo ljude iz središnjice da nadziru sam proces izbora.

Jandroković je komentirao i aktualna politička događanja.

- Vlada na sve načine nastoji pomoći Uljaniku, ali dobro je poznato da je za poslovanje Uljanika odgovorna Uprava. Vlada će pomoći koliko može, ali zna se da postoje ograničenja - kazao je Jandroković.

Upitan da komentira činjenicu da je objavom iskaza datih USKOK-u oko Agrokora, a koje je objavila N1 Televizija, otkriveno da se s Todorićem u Banskim dvorima razgovaralo više puta nego je to bilo rečeno od strane vladajućih kao i to da će Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obnoviti postupak protiv ministra Zdravka Marića, Jandroković je kazao: "Pročitao sam iskaz dosta detaljno, nisam vidio nove informacije osim broja sastanaka. Jesu bila dva ili tri, mislim da nije bitan broj sastanaka već meritum. Sve ostalo je bilo poznato."

Na pitanje boji li se objave knjige koju je najavila bivša potpredsjednica Vlade i ministrica Martina Dalić, a u kojoj će objaviti detalje oko krize u Agrokoru, poručio je da se ne boji.

- Ne, siguran sam da će gospođa Dalić na korektan i odgovoran način pokazati što se događalo. Siguran sam da je tu bilo puno više pozitivnog za hrvatsko gospodarstvo nego onog drugog - kazao je Jandroković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca