Obavijesti

Promo sadržaj

Procter&Gamble i Gillette pomažu onima koji pomažu kada je najpotrebnije

Procter&Gamble i Gillette pomažu onima koji pomažu kada je najpotrebnije
4

Gillette donira 160.000 kn zagrebačkom Crvenom križu za nabavu sanitetskog materijala kako bi osnažili profesionalce koji djeluju onda kada je najpotrebnije, kao i pojedince koji su nesebično pomagali tijekom pandemije COVID-19

Gillette, robna marka koja pripada kompaniji Procter&Gamble, i u doba pandemije COVID-19 ustrajno radi na provođenju mjera podrške onima kojima je to najpotrebnije. Zagrebačkom Crvenom križu Gillette je donirao 160.000 kn za nabavu i opremanje mobilnog centra koji će omogućiti pružanje prve pomoći u ovoj, ali i u mogućim budućim izvanrednim situacijama. Donacija Crvenom križu jedna je u nizu donacija koje Procter&Gamble poduzima u Hrvatskoj ali i diljem svijeta u duhu ključne ideje o davanju primjera koji potiču na činjenje dobrih djela. U doba pandemije koronavirusa to znači pomoć onima koji su u potrebi, ali i onima koji svaki dan pružaju pomoć.

„Pomaganje je dio P&G-ove filozofije i sistemskog pristupa. U svakodnevnim ritualima, ali i u trenucima iznenađenja ili nesigurnosti, P&G želi podržati zajednice čiji smo dio, kad god im to zatreba. Covid-19 nije promijenio naše mišljenje ili ciljeve - radimo ono što uvijek radimo tijekom humanitarnih kriza - želimo pomoći ljudima koji su najviše pogođeni te institucijama i ljudima koji ovu pomoć dostavljaju. Ovom donacijom zahvaljujemo djelatnicima Crvenog križa na nesebičnoj reakciji i pomaganju svima u potrebi“, izjavila je Lana Zanne Latos, generalna direktorica tvrtke Procter&Gamble za Hrvatsku i Sloveniju.

Gillette, čiji se proizvodi nalaze u kupaonicama diljem svijeta, uz ostale napore kompanije, pomaže i zdravstvenim radnicima širom svijeta putem donacija proizvoda i financijske podrške.

Osim humanitarnih organizacija diljem svijeta, Procter&Gamble i Gillette prepoznaju i podupiru također i pojedince koji nesebično pomažu ljudima u potrebi. Jedan od njih je i mladi hrvatski odbojkaški reprezentativac Fran Peterlin koji je u vrijeme pandemije koronavirusa pomagao starijima i siromašnijim obiteljima dostavljajući pakete s hranom i higijenskim proizvodima diljem Zagreba. Osim Frana u dostavljanju pomoći su sudjelovali i drugi članovi njegove obitelji, braća i sestre koji su također mladi sportaši. Gillette godinama podržava sportaše u dosljednom ostvarenju ciljeva, njihovom poboljšavanju i pretvaranju u životna postignuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"U mojoj obitelji su pomaganje i volontiranje sastavni dio naših života, baš kao i bavljenje sportom. Zato sam zahvalan što je Gillette baš mene prepoznao kao primjer mladim ljudima koji su u prilici pomagati pojedincima i obiteljima u potrebi. U vrijeme kada smo svi strahovali za živote naših najbližih, naših baka i djedova, prijatelja, susjeda, svih koji se nalaze u bilo kojoj od rizičnih skupina, skupa s braćom i sestrom sam odlučio volontirati i dostavljati pakete s najnužnijim potrepštinama brojnim obiteljima. U tim trenucima sam shvatio i koliko je važna organizirana pomoć i mreža pojedinaca koji će se odazvati i pomoći ostavljajući svoje obaveze po strani. I u svoje ime zahvaljujem svima koji su pomagali i koji će i dalje pomagati ljudima u potrebi“, izjavio je Fran Peterlin.

Gillette vjeruje da svaku osobu čini zbroj iskustava prikupljenih tijekom života i želi promicati primjere poput Frana Peterlina – heroja svakodnevnog života koji svojim primjerom ne samo da podržava druge, nego i učinkovito kombinira rad sa strašću dajući uvijek 100% od sebe.

Gillette je brend čija je temeljna želja pružiti muškarcima potporu u njihovim osnovnim potrebama - čistoći, higijeni i zdravlju tijekom svakodnevnih rituala. Brijanje, koje je vrhunac jutarnje rutine, često je povezano i s mentalnim i fizičkim blagostanjem jer muškarcima pomaže da svaki dan izgledaju i osjećaju se dobro.

Za više informacija slijedite poveznicu: https://gillette.com/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince