Obavijesti

News

Komentari 37

Prodali je s pet godina, deset godina živjela kao Pepeljuga

Neimenovana djevojčica, danas 18-godišnjakinja, bila je robinja britanskom paru za koje je mislila da su joj roditelji. Oni su je nakon pet godina služenja, prodali dalje

VIDEO

Djevojčica iz Nigerije mislila je kako su mučitelji njezini roditelji iako joj nije bilo jasno zašto joj ne kupuju igračke ni ne šalju u školu kao drugi. Tukli su je kuhačom ili papučama ako se kuća nije sjajila, piše Daily Mail. Nije smjela jesti s članovima obitelji, a 'tata' ju je jednostavno ignorirao'. Ako bi netko pitao, žena je govorila da joj je kćer jer ionako nikada nije smjela sama izlaziti iz kuće. 

Prodali su je kao petogodišnjakinju u Veliku Britaniju i koristili je kao sluškinju. Djevojčica se ne sjeća ničega od života iz Afrike. Nakon pet godina poslali su je da radi u drugu obitelj, a pet godina kasnije, djevojčica se spakirala i pobjegla. Nije više mogla biti robinja. Nekoliko dana preživljavala je na ulici. 

Žena ju je našla kako spava u telefonskoj govornici i pozvala policiju. Nije bila sigurna ni kada joj je rođendan. Slučajno je pronašla dnevnik u kojem je pisalo da je rođena 17. veljače 1993. godine.

Policajci su je opisali kao 'uplašenog zeku'. Za slučaj se saznalo nakon što je djevojčica konačno pobjegla. Sada sud odlučuje ima li pravo na pomoć države. Prije tri godine su joj odbili. Iako je navršila 18 godina, do 21. ima pravo na pomoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Carolyn Hamilton iz Centra za socijalnu skrb kaže kako joj nije jasno kako je djevojčica neopaženo živjela u Engleskoj 10 godina. Nije išla u školu, nije imala svog liječnika.

- Sada konačno ima priliku da stavi prošlost iza sebe i počne živjeti - rekla je Hamilton.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)