Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Profesor: Učenici su mene napali, slomili su mi ruku

Profesor Obrtničke škole u Imotskom Zoran Topić (29) kaže da nije podmetnuo nogu učeniku i da je ovaj prije mjesec dana najavio da će ga napasti

NovaTV
Foto: NovaTV
19 komentara

Profesor Obrtničke škole u Imotskom Zoran Topić (29), koji se početkom tjedna potukao s dvojicom učenika tijekom velikog školskog odmora, ispričao je svoju verziju priče za Novu TV.
- Prolazio sam hodnikom, a jedan od dječaka namjerno je u mene udario, a kao slučajno. Mislio sam mu se obratiti, no onda me udario šakom u prsa, a u istom trenutku ovaj drugi došao je iza leđa i udario me u glavu - ispričao je profesor. Dječaci su tvrdili da je Zoran Topić učeniku podmetnuo nogu i sapleo ga na pod. Profesoru su učenici slomili ruku, a on je potražio pomoć u KB-u Split. Obje su strane policiji ispričale svoju verziju okršaja. Učenici su svoje iskaze dali u pratnji roditelja. Profesor Topić navodno je već upozoravao na problematično ponašanje dvojice srednjoškolaca. Kaže kako je jedan od njih prije mjesec dana najavio da će ga napasti. Ravnatelj škole Momir Karin još nije odlučio o suspenziji učenika. Profesor Topić do daljnjeg je na bolovanju, a najvjerojatnije će i on snositi sankcije. Za sada su sva trojica dobili prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Možda vas zanima i ovo:
Message