Obavijesti

Promo sadržaj

Profil Klett: novi udžbenički kompleti i nastavni materijali

Profil Klett: novi udžbenički kompleti i nastavni materijali
1

Nova generacija udžbenika, potpuno usklađena sa zahtjevima predmetnih kurikuluma, kvalitetan je temelj znanja te interaktivne, zanimljive, zabavne i inkluzivne nastave namijenjene novoj generaciji

Izdavačka kuća Profil Klett nastavlja sa svojom već uobičajenom praksom pružanja cjelovite i besplatne podrške svim nastavnicima u Hrvatskoj. Nakon pružanja digitalne podrške u vidu davanja vlastite digitalne platforme IZZI na besplatno i neograničeno korištenje, pripreme i podjele nastavnih materijala za učenje i poučavanje na daljinu, brojnih edukativnih webinara te davanja besplatnih priručnika za polaganje državne mature, Profil Klett je za sve nastavnike u Hrvatskoj kreirao i posebnu mrežnu stranicu na kojoj predstavlja nove udžbeničke komplete i nastavne materijale za sljedeću školsku godinu.

Na stranici www.profil-klett.hr možete pronaći primjerke udžbenika, radnih bilježnica, priručnika i ostalih nastavnih materijala za uspješno, cjelovito i kreativno učenje u razrednoj i predmetnoj nastavi u osnovnoj školi te u srednjoj školi. Nova generacija udžbenika, potpuno usklađena sa zahtjevima predmetnih kurikuluma, kvalitetan je temelj znanja te interaktivne, zanimljive, zabavne i inkluzivne nastave namijenjene novoj generaciji učenika, a pomno je izrađena i obogaćena dodatnim materijalima za učitelje – nositelje hrvatskoga obrazovanja te kompetentne kreatore i moderatore nastavnoga procesa.

Sve nove udžbenike i nastavne materijale odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Odlikuje ih izvrsna metodička osmišljenost, preglednost, jasnoća sadržaja, grafičko oblikovanje u skladu s pojedinim predmetom, snažna zastupljenost međupredmetnih tema, promicanje istraživačkoga i kreativnoga pristupa učenju, poticanje učenika na samostalan rad te pažljiva prilagodba učenicima s teškoćama u učenju i darovitim učenicima. Uz suvremene i interaktivne sadržaje na digitalnoj platformi IZZI, koja se kontinuirano nadopunjuje i usavršava u skladu s potrebama nastavnika i učenika, novi udžbenici i nastavni materijali Profil Kletta čine moderan, pouzdan i dinamičan komplet za nove generacije.

U stvaranju udžbeničkih serija slijedili smo svoju misiju da svakome učitelju pružimo kvalitetne edukativne materijale, prije svega praktične i inovativne u nastavi, a pritom u priručniku osiguramo i pouzdanu podršku u radu – godišnje izvedbene kurikulume, tematska planiranja, prijedloge priprema i prezentacija za svaki nastavni sat, dodatne nastavne listiće za učenike, radni materijal za pomoć učenicima pri učenju, prijedloge za vrednovanje i samovrednovanje, ispite znanja i rješenja zadataka“, ističe Dalibor Greganić, direktor Profil Kletta.

U kreiranju svojih izdanja Profil Klett u svoj tim uvijek uključuje i učitelje, ljude koji svakodnevno rade u struci, koji svojim iskustvom, znanjem i idejama mogu vrlo kvalitetno doprinijeti stvaranju što boljih sadržaja za rad u nastavi. Time se iznova potvrđuje IZZI, dobro poznata kratica obrazovnih materijala ove izdavačke kuće koja se zalaže za: interakciju – suradnju, povezanost i dijalog; zanimljivost – zajedničko rješavanje problema, rast i razvoj; zabavu stvaranja, kreiranja i motiviranja, te inkluziju kojom uvažavaju, uključuju i povezuju različite potrebe i interese.

Provjerite nove udžbeničke komplete i nastavne materijale na www.profil-klett.hr i uvjerite se u kvalitetu, kreativnost i jednostavnost korištenja udžbeničkih kompleta i ostalih nastavnih materijala izdavačke kuće Profil Klett.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije