Obavijesti

Promo sadržaj

Proizvod koji će vas oduševiti – PIK Pečena šunka

Proizvod koji će vas oduševiti – PIK Pečena šunka
4

Zapečena korica i domoći okus pečenja su karakteristike PIK Pečene šunke od najkvalitetnijih komada svinjskog buta

PIK Pečena šunka specifična je zbog jedinstvenog izgleda i domaćeg okusa pečenja. Osim posebnog okusa, karakterizira ju i fina zapečena korica, što ju izdvaja od ostalih šunki na tržištu. PIK Pečena šunka stvorena je od najkvalitetnijih komada svinjskog buta, a prodaje se i konzumira hladna poput ostalih PIK šunki, te je odmah spremna za konzumaciju.

3 brzopotezne ideje za kreativne obroke s Pečenom šunkom

PIK Pečena šunka idealan je sastojak gurmanskih plata i salata, ali i ukusnih sendviča te brojnih drugih jela. Kao i ostatak PIK šunki, Pečena šunka ne sadrži pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten, ni soju, a ima i smanjen udio soli te je odličan odabir za one koji paze na uravnoteženu prehranu.

1. Sendvič s proljetnim namirnicama

Prva ideja zaista je sasvim jednostavna - sendvič sa svim tipičnim proljetnim namirnicama. Tamni raženi kruh namažite umakom od hrena koji daje dobru pikantnu podlogu. Zatim posložite ostale sastojke - tanko narezanu krišku šunke, kriške tvrdo kuhanih jaja i rotkvica te sve pospite nasjeckanim mladim lukom.

Svi ovi okusi pomiješani u jednom "grizu" daju pravi proljetni zalogaj, odnosno sendvič kojem ćete teško odoljeti, a uživati u njemu možete sve do kraja sezone rotkvica i mladog luka.

2. Šarena salata

Drugi prijedlogu donosi ideju za lagani ručak, praktičan za ponijeti na posao. Odaberite dvije različite lisnate salate prema svom ukusu, dodajte im cherry rajčice i mini mozzarellu. Okuse podignite crnim maslinama te sve pojačajte tostiranim kruhom narezanim na kockice i šunkom narezanom na deblje trakice.

Preostaje vam samo još zapakirati salatu u odgovarajuću posudu i uživati u trenucima pauze za ručak.

3. Vikend doručak sa šunkom i jajima

Treća ideja osnova je bogatog vikend doručka, kada želite jesti u kasno jutro, na miru i bez uobičajene jurnjave koja prati radne dane. Odrežite deblju krišku šunke, gotovo kao pravi odrezak. Uz nju ispecite jaja na oko ili kajganu, možete ih dodatno začiniti s malo čilija za razbuđivanje. Dodajte svježu lisnatu salatu ili bilo koje svježe povrće koje volite te poslužite uz sir i vrhnje.

Ovako pripremljeni bogati doručak osigurat će vam dovoljno vremena za uživanje u neradnom danu i dati snage za sve vikend-aktivnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.