Obavijesti

Promo sadržaj

Proizvodi za mršavljenje na testu: smršaviti pomoću tableta?

Proizvodi za mršavljenje na testu: smršaviti pomoću tableta?
1

Poznati britanski časopis British Journal of Medical and Health Research je u ožujku 2015. objavio članak o rastućoj pretilosti u razvijenim zemljama

U članku je navedeno nekoliko razloga za pretilost, uključujući promjene u načinu života u proteklih 100 godina, prehrambene navike i nedostatak fizičkih aktivnosti. Rastuća zdravstvena zabrinutost oko pretilosti znanstvenike je dovela do istraživanja i pronašli su rješenje koje je bilo i lako i povoljno.

Nekoliko europskih znanstvenika je završilo svoje petogodišnje istraživanje i otkrilo da se pretilost može zaustaviti i da se idealna težina može postići i upravljati ograničavajući „gen masnoće“. Kada je taj gen aktivan, prikuplja masnoće, usporava metabolizam i uzrokuje dobivanje na težini. Ovi rezultati su ih dodatno potaknuli da identificiraju tvari koje rade na zaustavljanju gena masnoće. Njihovo istraživanje aktivnih sastojaka potvrdilo je da gen masnoće može biti isključen i da bi to omogućilo trajni gubitak težine, neovisno o stilu života i prehrambenim navikama. Otkrili su da kada se paprika, ekstrakt sibirskog ginsega i ekstrakt morske trave uzmu u određenim količinama, rezultiraju trenutnim, ogromnim i trajnim gubitkom kilograma. Ovi sastojci zajedno uzrokuju gubljenje kilograma, oslobađaju energiju iz masti kako bi ubrzali metabolizam i pretvaraju masnoće u mišićnu masu. Višak masnoća se kroz izlučivanje izbacuje iz tijela. Tijekom testiranja je uočeno da je sagorijevanje masti povećano za 500%, čak i bez promjene u prehrani ili vježbanja.

Tablete za mršavljenje Capsired možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Ovo revolucionarno istraživanje je rezultiralo tabletama za mršavljenje koje pružaju brz, trajan gubitak kilograma. Tablete zaustavljaju prikupljanje masnoća; ubrzavaju metabolizam i pomažu tijelu postići idealnu težinu. Nakon kliničkog istraživanja u EU, tablete za mršavljenje su odobrene u Europi i Kanadi i dostupne su u Hrvatskoj pod imenom Capsired.

Dodatno uz papriku, ekstrakt sibirskog ginsenga i ekstrakta morske trave, tablete za mršavljenje sadržavaju ekstrakt guarana sjemena u prahu i jabučni ocat koji ubrzavaju rad metabolizma, povećavaju sagorijevanje masti i poboljšavaju općenito zdravlje izbacujući toksine iz tijela.

Unutar prvog mjeseca, Capsired tablete za mršavljenje uklanjaju tekućine i loše toksine iz tijela te ćete unutar prvog mjeseca moći izgubiti i do 10 kilograma. Cjelokupno funkcioniranje tijela se poboljšava i višak masti nestaje kroz izlučevine a ljudi osjećaju da imaju više energije.

Klinička istraživanja provedena u EU potvrdila su da su tablete za mršavljenje Capsired  revolucionaran proizvod za reguliranje tjelesne mase i pomažu ostvariti savršeno tijelo bez napornih vježbi ili dijeta. Izrađene su od prirodnih sastojaka i 100% su sigurne.
Proizvod je trenutno dostupan na hrvatskom tržištu, a cijena je zaista prihvatljiva. Liječnici diljem EU su se divili snazi Capsireda i sada je vaša prilika da se uvjerite u korisnost ovih revolucionalnih tableta za mršavljenje!

Tablete za mršavljenje možete naručiti OVDJE >>
Požurite i uštedite 154,00 kn, količine su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!