Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
64 komentara

Teška prometna nesreća kod Janjča: Poginuo je muškarac

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza

Foto: snimio čitatelj 24sata
64 komentara

Dvije prometne nesreće dogodile su se ovoga prijepodneva na autocesti A1. Prva oko 8.30 na 158. kilometru, između čvorova Perušić i Otočac u smjeru Zagreba, kod odmorišta Janjče. Jedan čovjek je poginuo. Novi list javlja da je riječ o Austrijancu. Preostala tri putnika iz automobila nisu ozlijeđena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Zbog nesreće vozilo se u koloni koja je u jednom trenutku bila duga 19 kilometara. 

Druga nesreća dogodila se u tunelu Grič, između čvorova Perušić i Otočac u smjeru mora. Kolona na tom dijelu autoceste A1 duga je sedam kilometara. U nesreći je nastala materijalna šteta. Vozila se povremeno zaustavljaju prije tunela Plasina, javio je HAK.

Zbog povećane gustoće prometa između tunela Sveti Rok i čvora Zadar II u smjeru Dubrovnika vozi se usporeno u koloni vozila uz povremene zastoje.

Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i obrnuto u smjeru unutrašnjosti, autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, u priobalju, kao i na većini graničnih prijelaza. Povremeno se vozi u kolonama u pokretu. 

Gužva je i kod naplatnih kućica Lučko i Demerje, ali nema dužih čekanja.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona vozila duga je oko 5 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon;

Kod naplatnih postaja Zagvozd na izlasku sa autoceste kolona je duga oko 500 metara, a kod naplatnih postaja Karamatići, na izlasku sa autoceste, oko 300 metara.

Vrlo gust promet i u smjeru otoka Krka. Kolona je duga oko četiri kilometra.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message