News

Komentari 0

Pronašli ga mrtvog kod Rijeke: Istražuju smrt muškarca

Pronašli ga mrtvog kod Rijeke: Istražuju smrt muškarca

Više podataka o misterioznoj smrti muškarca na Krasici, kako ovaj slučaj nazivaju mediji, trebalo bi biti poznato nakon obdukcije koja bi trebala biti završena u ponedjeljak

Primorsko-goranska policija rasvjetljava smrt muškarca čije je tijelo pronađeno na području Krasice, istočno od Rijeke pa javnosti još nisu dostupni detalji o okolnostima i uzrocima smrti, doznaje se u policiji.

Više podataka o misterioznoj smrti muškarca na Krasici, kako ovaj slučaj nazivaju mediji, trebalo bi biti poznato nakon obdukcije koja bi trebala biti završena u ponedjeljak. 

PU primorsko-goranska je izvijestila da njeni službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci provode kriminalističko istraživanje nad više osoba kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice vezane uz smrt muškarca.  

Policija je utvrdila da je u subotu, 31. kolovoza, u ranim jutarnjim satima preminula muška osoba na području Krasice. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Mještani Krasice primijetili su tragove krvi na cesti između nogometnog igrališta i tamošnjeg golf terena.

 

Najčitaniji članci