Obavijesti

News

Komentari 79

'Propjevat ću. Varala je mene i muža, Maja je ubijala sa mnom'

'Propjevat ću. Varala je mene i muža,  ona je ubijala sa mnom'
1

Prvo je policiji rekao da je samo on odgovoran za ubojstva te je tvrdio da je to učinio zbog novca za liječenje 'ljubavnice', no poslije mjesec dana je na dopunskom saslušanju odlučio promijeniti iskaz

Odlučio sam propjevati, volio sam Maju i htio je zaštititi da ne ode i zatvor i bio sam spreman robijati sam. No kada sam saznao da me varala s više muškaraca, odlučio sam da je više neću štititi. Maja je, priznajem, bila moj pomagač u masakru u kući Kazimirovića, ispričao je policiji četverostruki ubojica Davor Pernić iz srpskog Jabukovca, piše Kurir.

Pernić je uhićen 7. kolovoza ove godine jer je na imanju obitelji Kazimirović pištoljem ubio četiri osobe - Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričnu Draganu Jozeljić (53).

Cijelo selo odveli na poligraf: Pobili su obitelj zbog novca?
Cijelo selo odveli na poligraf: Pobili su obitelj zbog novca?

Prvo je policiji rekao da je samo on odgovoran za ubojstva te je tvrdio da je to učinio zbog novca za liječenje 'ljubavnice', no poslije mjesec dana je na dopunskom saslušanju odlučio promijeniti iskaz.

Policiji je navodno rekao da mu je u četverostrukom ubojstvu pomagala upravo 'ljubavnica' Maja B. (25), inače supruga njegovog školskog kolege koja je uhićena u četvrtak.

- Maja je u Kazimiroviće pucala iz puške koja je, baš kao i oružje koje sam ja koristio i koje posjedujem, pronađeno zakopano na imanju mog oca. Oboje smo tada nosili rukavice, ali u svom mobilnom telefonu čuvam prepisku s Majom koja može lako potvrditi moje riječi. Saznanje da je bila s drugim muškarcima me je ubilo - navodno je Pernić ispričao istražiteljima.

Maja B. je u petak ispitana u Višem tužiteljstvu u Negotinu gdje je priznala da je bila s Pernićem u vezi.

Smaknuli cijelu obitelj: U istom selu monstrum ubio 9-ero ljudi
Smaknuli cijelu obitelj: U istom selu  monstrum ubio 9-ero ljudi

- Varala sam muža s njim, ali nemam veze sa ubojstvom Kazimirovića - navodno je rekla uhićena djevojka na saslušanju, nakon čega joj je određen pritvor od 30 dana. Tužiteljstvo je naložilo da se obavi vještačenje njenog telefona kako bi se provjerile Pernićeve tvrdnje o njihovom međusobnom dopisivanju.

Mještani Jabukovca tvrde da nakon svega što se dogodilo nisu iznenađeni Majinim uhićenjem.

- Maja je ranije pucala iz vatrenog oružja, nije to ništa novo. Uzevši to u obzir, Pernićeve tvrdnje se lako mogu pokazati kao istinite, ali istragu treba prepustiti policiji - pričaju mještani, a prenosi Kurir.