Obavijesti

News

Komentari 15

Prošli tjedan nestalo sedmero ljudi, od toga petero tinejdžera

Prošli tjedan nestalo sedmero ljudi, od toga petero tinejdžera
6

Policija još uvijek traga za Damirom Hrdasom, Matejom Kuncem, Alexandrom Pojem, Marijanom Pređak, Acom Vukovićem, Zvonkom Zboduljom i Ivankom Žuliček

VIDEO

Od 13 nestalih ljudi iz prošlog broja NENO Novosti,  pronašli su njih šestero. Policija još uvijek traga za Damirom Hrdasom, Matejom Kuncem, Alexandrom Pojem, Marijanom Pređak, Acom Vukovićem, Zvonkom Zboduljom i Ivankom Žuliček.

Dijana Belonjek (17) je visoka 172 centimetra, ima riđu kosu, plave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Iza lijevog uha ima tetovažu pištolja i na lijevoj nozi tetovažu krletke s pticom. Dijana se u utorak, 5. srpnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.


    
Snježana Belošić (41) je visoka 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu i jače je tjelesne građe. Snježana se u ponedjeljak, 4. srpnja udaljila s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

    

Aleksandra Ignjac (15) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Aleksandra se u petak, 1. srpnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu majicu, kratke hlače i tenisice.

nestali.hr

Bruna Koprić (17) je visoka 165 centimetara, ima plavu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Bruna se u ponedjeljak, 4. srpnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.


    

Ganster Stanković (31) je visok 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Ganster se u petak, 1. srpnja udaljio s adrese u Velikoj Gorici u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu košulju kratkih rukava, bijele hlače i bijele tenisice.

    
Jasmina Šabić (17) je visoka 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Jasmina se u četvrtak, 7. srpnja udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Anita Tkalec (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. Anita se u četvrtak, 7. srpnja udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevea u bijelu majicu i crne traperice.


Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina