Obavijesti

News

Komentari 13

Prostitucija u noćnom klubu u Zadru: Podvodili plesačicu (30)

Djevojku (22) policija je privela zbog sumnje na prostituciju. Radila je kao voditeljica noćnog kluba te je tako ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći 30-godišnjakinju...

Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom, a sumnjiči je se za prostituciju.

- Sumnjiči se da je s ciljem ostvarivanja protupravne imovinske koristi, u večernjim satima 25. rujna ove godine organizirala i dogovorila pružanje seksualnih usluga na plovilu klijenata na zadarskom području, za novčani iznos od osam tisuća kuna, podvodeći 30-godišnju hrvatsku državljanku - priopćila je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Naime, 22-godišnjakinja je radila kao voditeljica noćnog kluba u Zadru te je tako ugovorila pružanje seksualnih usluga podvodeći 30-godišnjakinju, koja je u klubu bila zaposlena kao plesačica.

- Policija je po nalogu Županijskog suda izvršila pretragu noćnog kluba te stambenog prostora kojeg koriste, a tom prilikom je zatečen 29-godišnjak kod kojeg je u kući, u kojoj je stanovao zajedno sa ženskim osobama, pronađen pištolj kalibra 7,62 milimetra sa streljivom te manja količina hašiša - kažu u policiji.

Nakon provedenog istraživanja, 22-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu zbog prostitucije privedena pritvorskom nadzorniku, protiv 30-godišnjakinje je podnesen optužni prijedlog zbog odavanja prostituciji, a protiv 29-godišnjaka zbog neovlaštenog posjedovanja droge i oružja.