News

Komentari 29

Prostorijama SDP-a u Zadru razbili prozore: 'Smetamo. Neka, smetat ćemo i dalje'

Prostorijama SDP-a u Zadru razbili prozore: 'Smetamo. Neka, smetat ćemo i dalje'

Sinoć je tijekom noći nepoznati počinitelj kamenom razbio dva prozora na prostorijama SDP-a Zadar. Policija je potvrdila da će protiv njega dignuti kaznenu prijavu oštećenja tuđe imovine

Netko je bacio dva kamena i razbio dva prozora na zgradi SDP-a na Trgu pet bunara u Zadru. Bilo je to pod okriljem noći na četvrtak, a nakon istraživanja policija je kazneno prijavila nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu za oštećenje tuđe stvari.

- U obližnjem parku nitko se ne skuplja dok pada jaka kiša kao sinoć,  a na snazi su protuepidemiološke mjere.  Zna se odakle taj kamen dolazi. Počela je kampanja za lokalne izbore, a HDZ je krenuo nestabilno i nervozno. Uvjeren sam da to dolazi od njih. Ako im smetamo, smetat ćemo još više - rekao nam je Danijel Radeta, predsjednik gradske organizacije SDP-a Zadar.

Kaže da je policija na očevidu izuzela otiske prstiju te da će pregledati i nadzorne kamere. Predsjednica foruma mladih, dodao je, otkrila je vandalizam čim je ušla u prostorije u četvrtak ujutro.

- Dva kamena našli smo uz razbijena stakla i vjerojatno su pod okriljem noći to učinili. Tko? Pa poruka je jasna - kampanja je počela, a HDZ-u ne ide dobro, rekao je za Večernji list povjerenik županijske organizacije SDP-a u Zadru Erol Gaši.

Najčitaniji članci