Obavijesti

News

Komentari 10

Proteklog tjedna nestalo je 10 ljudi, od čega je 7 maloljetnika

Proteklog tjedna nestalo je 10 ljudi, od čega je 7 maloljetnika
10

Od 10 nestalih prošlog tjedna pronađeno je šest ljudi. Još tragaju za Kristijanom Čavlovićem, Renatom Gašparom, Renatom Marinelić i Franjom Šoltesom

VIDEO

Od 10 nestalih ljudi pronađeno je šestero. Policija još uvijek traga za  Kristijanom Čavlovićem, Renatom Gašparom, Renatom Marinelić i Franjom Šoltesom. 

Mirjana Bajkovec (39) se u petak, 23. svibnja udaljila s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u ljubičastu majicu i tamne hlače.

Antun Blažic (38) visok je 175 centimetra, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Antun se u nedjelju, 25. svibnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava i traperice.

Marina Elez (16) je visoka 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Marina se u nedjelju, 25. svibnja, udaljila s adrese u Splitu, Šižgorićeva 4, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vedran Erjavac Zaharija (31) je visok 175 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Vedran se u utorak, 27. svibnja, udaljio s adrese u Rijeci u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u gornji dio plave pidžame dugih rukava, crnu majicu kratkih rukava, kratke hlače i tamne tenisice.

David Janković (15) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Ima madež ispod lijevog oka i na čelu iznad desne obrve. David se u srijedu, 28. svibnja, udaljio s adrese u Velikoj Gorici, A. K. Miošića 57, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Valentino Jukić (17) se u ponedjeljak, 26. svibnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Edvard Krištić (26) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Edvard se u subotu, 24. svibnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta 29, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnoplavu majicu, kratke hlače i tenisice. 

Lara Kukučka (17) je visoka 170 centimetara, ima tamnoplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Lara se u nedjelju, 25. svibnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Ključka ulica 16, u nepoznato. U trenutku odlaska je bila odjevena u trenirku.

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Monika se u utorak, 27. svibnja, udaljila s adrese u Zagrebu, IV. Bizek 12, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Tamara Oršoš (15) je visoka 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Tamara se u utorak, 27. svibnja, udaljila s adrese u Murskom Središću, Sitnice 25, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, traper hlače i tenisice.

Emily Rašić  (15) je visoka 165 centimetara i jače je tjelesne građe. Emily se u petak, 23. svibnja, udaljila s adrese u Splitu, Šižgorićeva 4, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Lovorka Sokolić (59) ima kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Lovorka se u srijedu, 28. svibnja, udaljila s adrese u Samoboru, Krležina 4, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u traperice, bijele klompe te je sa sobom imala torbicu bež boje.

Milenko Vladić (57) se u petak, 23. svibnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica sv. Duh 64, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21