News

Komentari 57

Protiv Zadravec se sprema još tužbi, u bolnicu stiže inspekcija

Protiv Zadravec se sprema još tužbi, u bolnicu stiže inspekcija

U KBC Sestre milosrdnice sutra stiže i inspekcija, a nakon što je zbog izjava i javnih istupa Tomislav Dulibić tužio Zadravec, gotovo je sigurno da će tužbi biti još više

Zbog silnih izjava i istupa u javnosti, sad već bivše predstojnice Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice prof. dr. Dijane Zadravec, državni tajnik u Minstarstvu zdravstva i predsjednik Upravnog vijeća KBC-a Sestre milosrdnice Tomislav Dulibić tužit će Zadravec. Također je zanimljivo i što Dulibić sad tuži Zadravec, a prije godinu dana upravo njegovo imenovanje na čelo šefa upravnog vijeća bolnice, stopiralo je zahtjev za njenom smjenom. 

No, izgleda da to neće biti jedina tužba protiv nje. Dnevnik.hr izvijestio je kako će protiv Zadravec zasigurno biti još tužbi. U KBC Sestre Milosrdnice u petak bi, odnosno sutra trebala ući i inspekcija Ministartsva zdravstva, a raspisat će se i natječaj za novog ravnatelja. Trenutno vođenje zavoda s čijeg je čela smijenjena Zadravec, preuzeo osobno v.d ravnatelja Vatavuk, koji je po struci specijalist oftamologije pa se zbog toga, što prije treba izabrati i novi stručnjak s područja radiologije. 

Nužno je da se inspekcija brzo obavi te da rezultati budu jasni i transparentni kako bi se moglo vidjeti podudaraju li se s onim što se utvrdilo internom inspekcijom. 

 

Najčitaniji članci