Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Provalio u kuću i pokušao ubiti bivšu: Osudili ga na šest godina

Iz lovačkog karabina, kroz zaključana vrata spavaće sobe, znajući da se ona tamo nalazi, ispalio dva metka od kojih je jedan pogodio Renatu Horžić

Foto: Bjelovarski list
3 komentara

Tugomiru Pemperu, u petak je na bjelovarskom Županijskom sudu izrečena nepravomoćna bezuvjetna kazna zatvora u trajanju od šest godina, zbog pokušaja ubojstva. 

Sud ga je proglasio krivim jer je  27. lipnja 2018. godine oko 21,20 sati u Bjelovaru, u ulici Đure Basaričeka 8, pokušao ubiti svoju poznanicu Renatu Horžić, s kojom je prije toga bio u višegodišnjoj vezi. 

On je kobnog dana nasilno ušao u njezinu kuću kroz prozor ušao u podrum i provalio vrata te ušao u kuću, a zatim otišao na kat. Iz lovačkog karabina, kroz zaključana vrata spavaće sobe, znajući da se ona tamo nalazi, ispalio dva metka od kojih je jedan pogodio Renatu Horžić. 

Kad je ona pobjegla iz sobe, sustigao  je i u nju ispalio još jedan metak koji je nije pogodio jer je rukom uspjela odmaknuti usta cijevi oružja od sebe, zadavši joj strijelnu ranu desne nadlaktice i višestruki otvoreni prijelom donjeg dijela desne nadlaktične kosti  koje ozljede su teške naravi. Nakon toga u stan su ušli policajci koji su ga savladali i oduzeli mu oružje. 

Pemper ostaje pritvoru čekajući pravomoćnost presudu. Vrijeme od uhićenja, 27. lipnja od kada se nalazi u pritvoru, Pemperu se računa u kaznu zatvora. Sud je Pempera oslobodio plaćanja sudskih troškova. 

Možda vas zanima i ovo:
Message