Obavijesti

News

Komentari 3

Provalio u kuću i pokušao ubiti bivšu: Osudili ga na šest godina

Provalio u kuću i pokušao ubiti bivšu: Osudili ga na šest godina
1

Iz lovačkog karabina, kroz zaključana vrata spavaće sobe, znajući da se ona tamo nalazi, ispalio dva metka od kojih je jedan pogodio Renatu Horžić

VIDEO

Tugomiru Pemperu, u petak je na bjelovarskom Županijskom sudu izrečena nepravomoćna bezuvjetna kazna zatvora u trajanju od šest godina, zbog pokušaja ubojstva. 

Sud ga je proglasio krivim jer je  27. lipnja 2018. godine oko 21,20 sati u Bjelovaru, u ulici Đure Basaričeka 8, pokušao ubiti svoju poznanicu Renatu Horžić, s kojom je prije toga bio u višegodišnjoj vezi. 

On je kobnog dana nasilno ušao u njezinu kuću kroz prozor ušao u podrum i provalio vrata te ušao u kuću, a zatim otišao na kat. Iz lovačkog karabina, kroz zaključana vrata spavaće sobe, znajući da se ona tamo nalazi, ispalio dva metka od kojih je jedan pogodio Renatu Horžić. 

Kad je ona pobjegla iz sobe, sustigao  je i u nju ispalio još jedan metak koji je nije pogodio jer je rukom uspjela odmaknuti usta cijevi oružja od sebe, zadavši joj strijelnu ranu desne nadlaktice i višestruki otvoreni prijelom donjeg dijela desne nadlaktične kosti  koje ozljede su teške naravi. Nakon toga u stan su ušli policajci koji su ga savladali i oduzeli mu oružje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pemper ostaje pritvoru čekajući pravomoćnost presudu. Vrijeme od uhićenja, 27. lipnja od kada se nalazi u pritvoru, Pemperu se računa u kaznu zatvora. Sud je Pempera oslobodio plaćanja sudskih troškova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a