Obavijesti

News

Komentari 20

Provaljivao je u aute, skladišta, više garaža i - praonicu rublja

Provaljivao je u aute, skladišta, više garaža  i - praonicu  rublja

Mladića (18) policija sumnjiči za niz provala na području Zadra. Provaljivao je u automobile, kombije, garaže, krao računala, odjeću, novčanike...

VIDEO

Zadarska policija uhitila je serijskog 18-godišnjeg provalnika kojeg se sumnjiči za niz provala na području Zadra, a sveukupna materijalna šteta procijenjena je na oko 100 tisuća kuna.

Sumnjiči ga se da je u travnju provalio u dva automobila iz kojih je otuđio prijenosno računalo te torbu s opremom i odjećom. Sumnjiči ga se da je također u jednoj garaži u svibnju provalio u BMW odakle je otuđio novčanik, a tom prilikom je pokušao provaliti i u pet drvarnica.

Nakon toga ga se sumnjiči da je 14. svibnja u Ulici Katarine Zrinske provalio u skladište mađarskog državljanina, odakle je otuđio auto-radio. U lipnju je u istoj ulici provalio u dva parkirana vozila, odakle je iz kombi vozila ukrao novčanik, a iz drugog vozila prijenosno računalo.

U rujnu prošle godine mu je, čini se, za oko zapela oprema za ribolov pa je istu otuđio iz Renaulta. Također je iz jedne drvarnice otuđio bicikl, a na predjelu Kolovara je provalio u pet garaža, no od tamo nije ništa otuđio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Početkom listopada je provalio i u praonicu rublja, a tamo je provalio aparat za kavu. Isto tako, sumnjiči ga se i za krađu u Ulici Polačišće gdje je iz vozila 21-godišnjaka otuđio novčanik, kao i za računalnu prijevaru na štetu 79-godišnjaka, kojem je izgubljenom bankovnom karticom na bankomatu podigao tri tisuće kuna.

Prema 18-godišnjaku podnosi se kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu zbog teških krađa, krađe i računalne prijevare.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1