Obavijesti

News

Komentari 1

Provaljivao u kuće i tvrtke, ukrao računalo, fotoaparat...

Provaljivao u kuće i tvrtke, ukrao računalo, fotoaparat...
1

Osim toga, utvrđeno je da krajem ožujka do 15. travnja ove godine provalio i u prostorije tvrtki na području Banderova i Potoka U Rijeci te u Viškovu, iz kojih nije uspio ništa otuđiti

VIDEO

Crikvenička policija ju u suradnji s kolegama iz Rijeka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog počinjenje kaznenih djela imovinskog kriminaliteta. 

Policija ga sumnjiči da je 16. travnja ove godine provalio u prostorije odgojno-obrazovne ustanove u Crikvenici nakon čega je vrlo brzo pronađen i priveden na ispitivanje. Tako je utvrđeno kako je istog dana u Crikvenici provalio i u ured iz kojeg je otuđio prijenosno računalo, printer i fotoaparat, ukupne vrijednosti oko 13.000 kuna u vlasništvu 61-godišnjaka, dok iz stana 54- godišnjeg mještanina nije ništa otuđio iako je tamo provalio
Osim toga, utvrđeno je da krajem ožujka do 15. travnja ove godine provalio i u prostorije tvrtki na području Banderova i Potoka U Rijeci te u Viškovu, iz kojih nije uspio ništa otuđiti.

Po završetku kriminalističkog istraživanja prijavljen je za šest kaznenih djela teške krađe, od kojih pet u pokušaju, te predan pritvorskom nadzorniku.

Pokrao više stolova i stolica vrijednih 25.000 kuna

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je između 5. i 18. travnja na području Kraljevice počinio kazneno djelo teške krađe. 

Prema dosad utvrđenom na terenu, počinitelj je provalio u kuću iz koje je otuđio više stolova i stolica za terasu. Navedenim kaznenim djelom materijalno je oštećena ugostiteljska tvrtka s istog područja, a šteta se procjenjuje na oko 25.000 kuna.

Iz kuće ukrao 11.000 kuna

Zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je nakon provedenog istraživanja podiglo optužnicu protiv 42-godišnjeg muškarca. 
Optužnicom ga terete da je za doček Nove  2020. godine oko 01,00 sati u Senju, u nakani pribavljanja nepripadne mu imovinske koristi razvalio vrata obiteljske kuće. Tada je iz unutrašnjosti uzeo 11.000 kuna, web kameru i veću količinu zlatnog nakita. Kaznenim djelom je vlasnicima koji su slavili pričinio materijalnu štetu od ukupno 40.000 kuna.
Kako je dotični od prije poznat kao počinitelj istovrsnih kaznenih djela i osuđen, već se nalazi na izdržavanju kazne zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"