Obavijesti

News

Provedite nezaboravnu večer na Rujanfestu uz Harisa i Željka

Provedite nezaboravnu večer na Rujanfestu uz Harisa i Željka
3

Legende zabavne glazbe obećavaju nezaboravan provod

Velika pozornica Rujanfesta ove subote ugostit će dvije legende zabavne glazbe - Harisa Džinovića i Željka Samardžića. Pjevači uz čije su se pjesme brojne generacije zaljubljivale, radovale i tugovale pripremaju veliki koncert u neposrednoj blizini West gate shopping centra, na kojem će njihovi obožavatelji moći uživo zapjevati neke od njihovih najvećih hitova.

Dok će vječni šarmer Haris publiku raspjevati pjesmama kao što su ''Pariške kapije'', ''Muštuluk'', ''Ostarit ću, neću znati'', ''Kako mi nedostaješ'' te ''Rano je za tugu'', nepopravljivi romantičar Željko će dodatno zagrijati atmosferu svojim pjesmama poput ''Stari Lav'', ''Ljubavnik'' , ''Stani mi na crtu'', ''Udala se moja draga'', ''Ljubavna adresa'' i mnogim drugima. Nema sumnje kako će Haris i Željko oduševiti sve prisutne svojim pjesmama koje sviraju i pjevaju iz srca. Miljenici publike za čije se koncerte uvijek traži karta više, raduju se svom koncertu na Rujanfestu, a posebno zagrebačkoj publici koja ih uvijek iznova iznenadi pozitivnom energijom i odličnom atmosferom.

Kao i do sada i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za sve zainteresirane, odnosno besplatni autobusi. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 25 kuna. Ne propustite nezaboravan koncert jednih od najvećih regionalnih zvijezda, budite dio ove glazbene manifestacije i provedite večer uz odličnu zabavu te pregršt zanimljivih sadržaja koji vas očekuju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk