Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi Halloween u Bunkeru uz odličnu muziku i iznenađenja

Prvi Halloween u Bunkeru uz odličnu muziku i iznenađenja
4

Bliži se Noć vještica a.k.a. Halloween, a najluđi party priprema se u Samoboru. Dovoljno je nabaciti masku i pokazati volju za plesom

U samo pola godine otkako je otvoren, Bunker u Samoboru postao je najveći centar za mlade u Hrvatskoj i sinonim za dobar provod. A oni koji ga još nisu posjetili, sada je pravo vrijeme. S obzirom da se bliži Noć vještica a.k.a. Halloween, Bunker crew odlučio je napraviti utočište za sve mlade koji nemaju kamo pobjeći… Svi su pozvani da se pridruže u utorak, 31. listopada, na prvom Halloween-u u Bunkeru. Bit će odlična glazba, još bolja atmosfera i razna (pozitivna) iznenađenja. Dovoljno je nabaciti masku i pokazati minimalnu volju za plesom…, a za ostalo će se pobrinuti Bunkerovci.

A za realizaaciju cijelog projekta zahvalni su Gradu Samoboru i Pučkom otvorenom učilištu koji su od samih početaka vjerovali u Bunker i koji ga do danas kontinuirano podržavaju. 

Od velike pomoći u realizaciji Bunkera bili su i suradnici - Pozitiva Samobor, Volonterski centar “Kad bi svi” , Udruga Nova Budućnost, Zaklada “Hrvatska za djecu”. Tu su, naglašavaju Bunkerovci, i  privatni obrtnici i brojne tvrtke koje su mnogo puta priskočile u pomoć. 
 

Bunker je namijenjen mladima, počevši od osnovnoškolaca viših razreda do onih malo starijih, 29 – godišnjaka, ali i onih koji se tako osjećaju.

Grad Samobor odlučio se za ovu investiciju kako bi mladima osigurao kvalitetnije mogućnosti provođenja slobodnog vremena, a program se temelji na provedenim fokus grupama sa srednjoškolcima i osnovnoškolcima, istraživanjima i prijedlozima mladih.
Halloween party idealan je da posjetite Bunker!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.