Obavijesti

News

Prvi live interaktivni streaming koncert na svijetu u 360 stupnjeva

Prvi live interaktivni streaming koncert na svijetu u 360 stupnjeva
1

Predvodnik tehnoloških inovacija Deutsche Telekom Grupa, čiji je dio i Hrvatski Telekom, zajedno s američkim glazbenim velikanima Red Hot Chilli Peppers obožavateljima će 6. rujna

Predvodnik tehnoloških inovacija Deutsche Telekom Grupa, čiji je dio i Hrvatski Telekom, zajedno s američkim glazbenim velikanima Red Hot Chilli Peppers obožavateljima će 6. rujna u berlinskom Telekom Street Gigsu po prvi puta na svijetu predstaviti koncert koji mogu pratiti i putem HD live streama u 360 stupnjeva. Ovo je prvi takav glazbeni događaj, a u interaktivnom live streamingu koncerta moći će uživati obožavatelji diljem Hrvatske na stranici Hrvatskog Telekoma

Glazbeni spektakl biti će dostupan svim korisnicima Deutsche Telekoma, kao i Hrvatskog Telekoma, koji imaju smartphone, karton i Samsung Gear VR. Ovo realno digitalno iskustvo dostupno je kod nas 6. rujna s početkom u 20 sati ovdje, a obožavateljima pruža mogućnost da postanu interaktivni režiseri te da samostalno odluče žele li gledati koncert globalnih superzvijezda direktno iz prvog reda, plesati s ovom slavnom četvorkom na pozornici ili pratiti reakcije obožavatelja. Deutsche Telekom glavni je organizator ovog dosada neviđenog digitalnog koncertnog iskustva koje obožavatelje iz topline vlastitog doma u sekundi seli na užarenu pozornicu i tribine ove berlinske stare elektrane i tako daje novu perspektivu ovom koncertu.

„Inovacije nas motiviraju. Zajedno s Red Hot Chilli Peppersima i u suradnji s Warner Music Group u Njemačkoj, te zahvaljujući najboljoj mreži, stvorit ćemo novu dimenziju zabave koristeći 360 stupnjeva live stream i tehnologiju virtualne stvarnosti. Baš kao i naše brand obećanje – Živjeti zajedno", pojašnjavaju iz Deutsche Telekoma.

Sudjelovati u ovom live iskustvu vrlo je jednostavno: pomicanjem smartphonea i tableta ili povlačenjem i ispuštanjem miša na računalu, možete pogledati u svaki kutak prostora, a da bi se postigao puni učinak 360 ° live streama, trebat će vam pametni telefon, YouTube aplikacija i oprema za virtualnu stvarnost, poput kartona ili Samsung Gear VR. Uz ovu kombinaciju, možete doživjeti koncert od kuće ili u pokretu, kao da ste zapravo tamo, a sve uz pomoć osam profesionalnih kamera 360 stupnjeva postavljenih na lokaciji, a koje mogu emitirati na različitim pozicijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovaj koncert održava se u sklopu Telekom Street Gigs, glazbenog programa Deutsche Telekoma, te se održava se u isto vrijeme kao i IFA, najstariji sajam potrošačke elektronike. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)