Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi Magenta 1 gaming turnir ove subote uz vrijedne nagrade

Prvi Magenta 1 gaming turnir ove subote uz vrijedne nagrade
2

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u sljedeća će četiri tjedna postati najvažnija stvar za sve ljubitelje videoigara diljem Hrvatske

Hrvatski Telekom organizira turnir Magenta 1 gaming kako bi se doznalo tko najbolje igra FIFA-u 17 na PlayStationu u Hrvatskoj. Vrijeme je da sve one sate i sate vježbanja s ekipom na kauču ispred televizije pretvorite u nagradu i pravo da kažete da ste najbolji u cijeloj državi.

Turnir majstora digitalnog nogometa počinje 26. studenog u Splitu (City Center One) te se onda seli u Osijek (Portanova, 3. prosinca), Rijeku (Tower Centar, 10. prosinca) da bi na kraju stigao u Zagreb 17. prosinca (Arena Centar).

Prijenose utakmica na turniru u Splitu komentirat će poznati sportski novinar i komentator Saša Sušec, što je prvi puta da će ovako nešto dogoditi u Hrvatskoj.

Natjecatelji će na turniru u FIFA-i 17 igrati jedni protiv drugih, a postepenom eliminacijom na kraju svakog turnira u svakom od gradova ostati će jedan pobjednik. Osim prava da se hvale kao najbolji igrači u gradu, a i šire, pobjednici turnira u pojedinim gradovima moći će osvojiti i PlayStation 4 Pro, trenutačno najmoćniju igraću konzolu na svijetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sonyjev PlayStation 4 Pro nije nasljednik PlayStationa 4, nego nadogradnja za gamere koji žele uživati u igranju u 4K rezoluciji s visokim dinamičkim rasponom boja. PlayStation 4 Pro dvostruko je jači od običnog PlayStationa 4, pa će tako sve igre rađene za PS4 na PS4 Prou raditi brže i uz bolju vizualnu kvalitetu - čak i ako ih igrate na Full HD televizoru.

Franšiza video igara FIFA dugi je niz godina vodila bitku s glavnim rivalom Pro Evolution Soccerom za primat na tržištu digitalnog nogometa, međutim čini se da je 2016. ta bitka završila.

FIFA 17 je u prvom tjednu samo u Velikoj Britaniji prodana u 1,3 milijuna primjeraka, gotovo 40 puta više od najnovije igre u serijalu Pro Evolution Soccer. Osim toga, ta brojka predstavlja i rast od 18 posto u odnosu na broj prodanih primjeraka FIFA-e 16, a analitičari smatraju da bi FIFA 17, ako nastavi tako, mogla premašiti broj prodanih primjeraka FIFA-e 13, koja je prodana u 14,5 milijuna primjeraka u cijelom svijetu.

Od 1993., kada je izašla prva igra iz serijala do danas, igre iz franšize FIFA prodane su u više od 150 milijuna primjeraka diljem svijeta i to FIFA serijal čini najuspješnijom sportskom franšizom među videoigrama.

Osim turnira u FIFA-i 17, natjecatelji i posjetitelji događaja u gradovima moći će isprobati Ubisoftovu igru Watch Dogs 2.

Na turnir se mogu prijaviti sve osobe starije od 10 godina, a prijave se popunjavaju tjedan dana prije turnira na linku.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike