News

Komentari 1

Pucnjava u Zagrebu: Muškarca osumnjičili za pokušaj ubojstva

Pucnjava u Zagrebu: Muškarca osumnjičili za pokušaj ubojstva

Nakon kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a prijavljen je Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, izvijestila je policija

Muškarca (26) koji je u ponedjeljak navečer u Dugavama pucao iz revolvera na 40-godišnjaka, zagrebačka policija osumnjičila je za pokušaj ubojstva i općeopasne radnje.

Terete ga da je u Ulici Svetog Mateja nešto prije 22 sata zapucao na 40-godišnjaka koji je izlazio iz ugostiteljskog objekta i kretao se prema taksiju.

Iako je osumnjičenik znao da se u vozilu nalazi 34-godišnji taksist opalo je jedan hitac prema 40-godišnjaku koji je počeo bježati oko taksija. Napadač je nastavio pucati u njegovom smjeru, a kad se 40-godišnjak sagnuo iza taksija, napadač je prišao vozilu i preko haube nastavio pucati prema njemu pri čemu je propucao taksi, kažu u policiji.

Osumnjičeni je zatim pobjegao prema Vatikanskoj ulici, odbacivši revolver u šaht, ali su ga uočili policajci koji su se tu zatekli izvan službe, svladali ga i zadržali do dolaska drugih policajaca.

Nakon kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, a prijavljen je Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici, izvijestila je policija.

 

Najčitaniji članci