Obavijesti

News

Komentari 175

'Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale. Lažu za novac'

'Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale. Lažu za novac'

A nije lijepo, Superhiče, da budem lud, a da to ne znam. Pedeset četiri godine živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe i tvoje sreo...- uzvratio je Milanović Puhovskom i Šeksu

Predsjednik Zoran Milanović i dalje se aktivno obraća akterima političkog života preko Facebooka. Ovoga puta odgovorio je Puhovskom koji ga je usporedio sa Staljinom i Šeksu koji je rekao da ga treba smijeniti jer je 'njegovo ponašanje koktel psihičkih bolesti'.

Puhovski o Milanoviću: "Čini mi se da je izgubio kontrolu nad sobom, to je Staljinov model"
Puhovski o Milanoviću: "Čini mi se da je izgubio kontrolu nad sobom, to je Staljinov model"

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

 

Puhovski me uspoređuje sa Staljinom. Kasno ostvareni profa i ‘filozof’ sravnjuje me s tipom koji je na raspolaganju imao...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 28. ožujka 2021.

Puhovski me uspoređuje sa Staljinom. Kasno ostvareni profa i ‘filozof’ sravnjuje me s tipom koji je na raspolaganju imao fanatično odan policijsko-represivni aparat i rigidnu komunističku partiju, u jednoj poludivljoj i pretežno zaostaloj državi, u kojoj je najgore nasilje kroz cijelu povijest bilo ‘de rigueur’. U državi s jednim novinama, jednim radiom i bez televizije.

U današnjoj se Hrvatskoj ja, hrvatski Staljin, sam samcat mlatim s udbaško-hadezeovskim polusvijetom i njihovim bezbrojnim platformama. Bez ikakvog ‘aparata’ na mojoj strani. Tek čvrsta ljevica i oko sokolovo. Pet puta dnevno moram reagirati ne bih li razgonio rojeve štetočina, koji neometano i bez ikakvih posljedica - lažu. Većina za novac. Novac vlasti. Vlasti poput one za čiji račun je Puhovski prije pedeset godina huljski otkucavao i pred staljinističkim partijskim sudom zakucavao benigne hrvatske sveučilištarce, svoje vršnjake. To je bio integrirani državno-partijsko-policijski staljinizam a la SR Hrvatska, a razni puhovi i Puhovski njegovi prljavi egzekutori. I profiteri. Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale.

Šeks o Milanoviću: 'Njegovo ponašanje je koktel psihičkih bolesti, trebalo bi ga smijeniti'
Šeks o Milanoviću: 'Njegovo ponašanje je koktel psihičkih bolesti, trebalo bi ga smijeniti'

A sto se tiče brige te dvojice udbaških drukera (drugi je osječki Superhik) za moje psihičko stanje, mogu im prigodno odgovoriti:

Pa kakva je to bolest, Superhiče? Ja sebe ne mogu da vidim sa strane. A nije lijepo, Superhiče, da budem lud, a da to ne znam. Pedeset četiri godine živim normalno, a sad sam odjednom poludeo kad sam tebe i tvoje sreo..