Obavijesti

News

Komentari 1

Pula: Zapaljeni bor pao je na ženu i teško je opekao

Pula: Zapaljeni bor pao je na ženu i teško je opekao
1

Obitelj je zapalila prskalice na boru, koje su ga zapalile. Žena (49) je htjela jelku iznijeti van. Bor je pao na nju i zapalio je. Žena je teško opečena

VIDEO

Čim su se otvorila ulazna vrata obiteljskog doma teško ozlijeđene Srebrenke Kovačević Debeljuh (49) u pulskom naselju Veruda Porat, miris paljevine nesnosno se proširio na ulicu. Gotovo suznih očiju vrata je laktovima pridržavao ljubazni Davor (47), suprug nesretne Puljanke. I sam je stradao. Obje ruke su mu zamotane zavojima. Na nosu ima vidljive opekline. Tročlana obitelj u nedjelju navečer iza 19 sati, prije pospremanja božićnog bora, poigrala se prskalicama. Čim su zapalili prskalicu, suha jelka planula je u trenu. Zapalio se i namještaj u dnevnom boravku. Srebrenka je zgrabila gorući bor pokušavajući ga iznijeti iz stana. Spotakla se na ulaznim vratima hodnika. Pala je, a bor ju je poklopio i zapalio joj odjeću. Prestravljeni  suprug Davor i 16-godišnji sin pokušavali su ugasiti vatru. Ženu, koja je doslovce gorjela, iznijeli su na terasu. Prevezli su je u pulsku Opću bolnicu s teškim opeklinama, a zatim je prebacili u Rijeku.
- Vitalne funkcije su joj stabilne, ali joj je 50 do 60 posto tijela izgorjelo. Još je u životnoj opasnosti, ali je pri svijesti - rekao je jučer dr. Đorđe Duhović s Jedinice intenzivnog liječenja u riječkom KBC-u.
- Prskalica je zapalila bor koji smo trebali baciti još prije sedam dana. Sve je planulo u samo deset sekundi. Još nisam svjestan ničega. Nadam se da će se sve dobro završiti. Tu sliku u svojoj glavi ću vrtjeti dok živim. Mislim da ni za godinu dana neću shvatiti što se sve zbivalo u našem stanu - rekao je utučeni suprug Davor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović