News

Komentari 77

Puljak izaziva Mihanovića, kaže da se ne boji ničeg, komentirao je i Kerumove 'vražje čestice'

Puljak izaziva Mihanovića, kaže da se ne boji ničeg, komentirao je i Kerumove 'vražje čestice'

Eru Keruma smo završili, a u drugom krugu izbora pozivam građane da završe eru HDZ-a. U drugom krugu izbora stvar je kristalno jasna. Ostale su dvije vizije razvoja Splita, rekao je Ivica Puljak

Ivica Puljak još jednom je jutros zahvalio građanima koji su izabrali njega u prvom krugu izbora.

Dosad smo ljude pozivali da završe eru Keruma i HDZ-a. Eru Keruma smo završili, a u drugom krugu izbora pozivam građane da završe eru HDZ-a. U drugom krugu izbora stvar je kristalno jasna. Ostale su dvije vizije razvoja Splita, jedna koja se vozila svojim interesima radi koje je Split propadao i druga koja vidi grad drugačije budućnosti i u kojem su ispred svega interesi građana, rekao je Ivica Puljak.

POGLEDAJTE VIDEO

Pozvao je Vicu Mihanovića da odabere mjesto i vrijeme da zajedno predstave program i ono za što se zalažu i da građani u drugom krugu izaberu onoga tko će najbolje voditi grad.

Na pitanje o suradnji u Gradskom vijeću rekao je da su govorili da će ponuditi suradnju svim opcijama koje nisu Kerum i HDZ.

- Razgovarat ćemo s partnerima i ponuditi drugačiju viziju upravljanja gradom u kojem je opći i javni interes ispred svih drugih interesa - rekao je Puljak i dodao da je siguran da će podržati takvu viziju upravljanja gradom.

Na pitanje o eventualnom pozivu Keruma svojim biračima da daju glas Vici Mihanoviću rekao je da se ničeg ne boji i da će Kerum učiniti ono što misli da je najbolje za njega, ali da je siguran da će birači odlučiti najbolje.

Komentirao je i Kerumovu izjavu o vražjim česticama koji je sinoć rekao: "U koaliciji sam sa građanima Splita i županije te ću takav i ostati. Kad se vražje čestice umiješaju, sve je moguće, ali sad se vi mediji borite s njima pa ćete vidjeti kako će Split izgledati za neko vrijeme".

POGLEDAJTE VIDEO

Puljak je odgovorio da je Higgsov bozon čestica koja je nastala u vrijeme nastavka svemira, ali da ovo nije predavanje iz fizike, već splitske politike.

- Higgsov bozon nema veze sa splitskom politikom osim da nam je dao svima masu - rekao je Puljak.

- Uvijek vjerujem da će ljudi prepoznati prave vrijednosti i svoje biračko pravo konzumirati na izborima - rekao je o izlaznosti u drugom krugu i dodao da vjeruje kako će biti veća nego sinoć.

Na pitanje o suradnji s SDP-om i Anti Franiću rekao je:

- Tu njegovu oštrinu ostavljam njemu i savijesti, ali mi nudimo drugačiji model upravljanja Splitom, borbu za opći interes i mislim da će ta tri vijećnika SDP-a javni interes staviti ispred osobnog. Ako se ne budemo mogli dogovoriti ići ćemo ponovno na izbore i zamolit ću građane da mi ponovno daju podršku. Nema trgovine i nema butige u mojoj politici - rekao je.
 

Najčitaniji članci