Obavijesti

News

Komentari 40

'Puni su praznih obećanja pa sam svoj glas dao Mandžukiću'

'Puni su praznih obećanja pa sam svoj glas dao Mandžukiću'
2

LOKALNI IZBORI 2017.: To sam napravio jer mislim da ponuđena dva kandidata ne mogu ništa napraviti konkretno u našoj županiji da spase ovaj brod koji tone, kaže Zlatko (30)

VIDEO

Izlaznost glasača u Osječko-baranjskoj županiji i ovoga je puta jedna od manjih u cijeloj Hrvatskoj. Razlozi za to mogu se tražiti u puno čimbenika no, jedan od tih je i nepovjerenje u političare i njihova obećanja.

- Zašto da idem glasat', kad to neće ništa promijeniti - najčešći je komentar na pitanje o glasanju. U tome prednjače mladi ljudi koji iz ove županije sve više odlaze. Upravo je to motiviralo mladog, 30-togodišnjeg Zlatka iz Petrijevaca da u oba kruga glasanja za župana osječko-baranjske županije preda nevažeći listić.

- Prvi puta sam prekrižio listić, drugi puta upisao svoj izbor - kaže Zlatko koji je listićem u drugom krugu oduševo nogometne fanove. Naime, umjesto da zaokruži jednog od ponuđenih kandidata, Zlatko je dodao svog - 17. Mario Mandžukić, Forza Juve.

- To sam napravio jer mislim da ponuđena dva kandidata ne mogu ništa napraviti konkretno u našoj županiji da spase ovaj brod koji tone. Jedan je potrošen kao političar i kandidat, a drugi pripada stranci koju nikako ne volim iako ga svi hvale kao mladog i poduzetnog političara. Smatram da nam svi oni samo daju lažna obećanja jer sve što govore već smo čuli 1000 puta. S druge strane, Juventus je klub za koji navijam srcem i dušom, a pogotovo volim Marija Mandžukića koji je sinoćnjim golom u finalu Lige prvaka donio nama navijačima više veselja nego bilo koji političar - kaže Zlatko dodajući kako je prije više pratio politiku jer ga je zanimala situacija u zemlji a onda mu se sve zgadilo.

- Promjena koju bih stvarno volio vidjeti je da mladi iz naše županije me moraju odlaziti iz zemlje trbuhom za kruhom, odvajati se od svojih obitelji, nego ostati tu gdje jesu i tu stvarati svoj bolji život. Neka im to netko konačno omogući - zaključuje Zlatko koji i sam ima svoju mladu obitelj. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...