Obavijesti

News

Komentari 199

U padu helikoptera kod Kijeva 14 poginulih, među njima dijete. Ozlijeđeno 25 ljudi, izbio i požar

U padu helikoptera kod Kijeva 14 poginulih, među njima dijete. Ozlijeđeno  25 ljudi, izbio i požar

Ušli smo u 329. dan ruske invazije na Ukrajinu. U Rusiju se sve glasnije šuška o novom valu mobilizacije, ali Kremlj je te navode odbacio. U Moskvi se navodno planira i velika ofenziva za veljaču...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.41

Biden izrazio sućut zbog tragedije kod Kijeva 

Američki predsjednik Joe Biden izrazio je sućut obiteljima poginulih u padu helikoptera. 

- Naša srca su s desecima civila koji su ubijeni ili ozlijeđeni, uključujući i djecu, i njihove obitelji - rekao je. 

- Žalimo sa svima koji tuguju zbog ove tragedije - poručio je i dodao kako je poginuli ukrajinski ministar bio duboko uključen u očuvanje demokracije u Ukrajini. 

20.24

Novo izvješće o padu helikoptera 

U padu helikoptera na područje dječjeg vrtića u gradu Brovariju poginulo je dijete, a na mjestu nesreće je odmah izbio požar koji je zahvatio obližnju 14-katnice i tri automobila.

SES navodi da je u toj nesreći ozlijeđeno 25 ljudi, među kojima je 11 djece te da raščišćavanje mjesta nesreće i dalje traje.

Uz 42-godišnjeg Monastirskija, poginuli su i njegov zamjenik Jevhen Jenin i državni tajnik u ministarstvu Jurij Lubkovič.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

19.59

Akrap o padu helikoptera: 'Radi se o dvije greške' 

Stručnjak za sigurnost Gordan Akrap je u Dnevniku HTV-a komentirao pad helikoptera u Ukrajini i poručio kako se, prema preliminarnom izvješću, radi o dvije greške, odnosno o kombinaciji nekoliko slučajeva. 

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

19.02

Zelenski zatražio još tenkova 

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski ponovio je svoj poziv saveznicima da mu pošalju borbene tenkove te je zamolio da se poveća "brzina donošenja odluka" koje se tiču takvih dostava

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

18.13

Rusija nije pozvana u Munchen na Sigurnosnu konferenciju 

Konferencija, poznata kao "Davos za obranu", održat će se u gradu na jugu Njemačke od 17. do 19. veljače, tek nekoliko dana prije godišnjice ruske invazije na Ukrajinu.

"Ne želimo nuditi pozornicu onima koji su pogazili međunarodni zakon", rekao je Reutersu Christoph Heusgen. Kremlj je prošle godine izabrao ne poslati predstavnika prvi put u dugo godina.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE 

Komentari 199